Christer Falck- Norges frekkeste mann?

Norges riksklyse nr 1. Han som sov seg til seier i den første Robinson-sesongen  på TV3 du vet, han med skjegget. Ingen kjendiser i Norge er så stor i kjeften som Hr. Falck. 

Hvis det er et snev av sannhet i det som står på trykk, ut i fra egne ord skal Christer Falck velge å la egne barn gå sulten fordi de ikke skal bli tykke.

Jeg har ikke ord for hvor komplett idiot jeg mener Christer Falck er, og jeg har hatt samme mening siden jeg hørte han snakke på TV første gang.

– Jeg har for vane å svært sjelden snakke nedsettende om andre mennesker, men Christer Falck må være den største drittsekken som går i to sko. Så snart han får en sjanse så lirer han av seg noe dritt om overvektige, røykere eller andre.

Noen mener at skjønnhet kommer innenfra, men det er bare en slogan som tjukke mennesker har skapt. Skjønnhet er markerte kneskåler og utstående ribben, sa han i et intervju med et magasin nylig.

Christer Falck hater folk som drikker alkohol, røyker, og er overvektig. Han er selve synonymet på arrogant drittsekk med usmakelige uttalelser som sin spesialitet.

Man kan ikke gå rundt å hate mennesker som har et annet syn på måten å leve på, bare fordi man har vært på TV. Christer Falck, du er en idiot, som burde hatt en skikkelig omgang juling.

All den negative oppmerksomheten han har fått på sosiale medier den siste tiden, er veldig korrekt plassert. Om man velger å si ting for å provosere, så er det nesten enda verre at en profilert fyr kan lire av seg så mye dumt som det Falck gjør, uten at han mener det.

Norges riksklyse nr 1 har all grunn til å skamme seg over egen oppførsel. Jeg synes oppriktig synd i hans barn, de må leve et helvete med Falck som far!

Han bør ta en lang fart og drite i hva andre mennesker gjør, og hvordan andre lever sine liv. Hvem tror Christer Falck han er?

 

Kilde: Klikk.no

Vargas

4 thoughts on “Christer Falck- Norges frekkeste mann?

  1. Hei John

   Mulig det, han har nok lagt opp til en strategi der det er viktig å provosere flest mulig med sine utsagn.
   Akkurat det er det liten tvil om at han lykkes godt med.

   Vargas

 1. Ja, men hva vil han oppnå? Når han disser folk som har problemer med vekt også videre, og ikke angrer etter at de har blitt syke, så er det opplagt at han egentlig er et jævla ondt troll, som får et kick ut av å destruere andre som han ser som svakere individer. SES SENERE var egentlig SS, men ipaden tok en «autotenk» for meg. : )

  1. Hei John

   Hva Christer Falk tenker er det ikke lett å si så mye om. Han har noen provoserende uttalelser som det ikke er lett å ta alvorlig.
   Han har blant annet ingen venner som røyker, og svært få som drikker mye alkohol. Han hater overvektige og er selv en uspiselig fyr som velger
   å rakke ned på de aller fleste. Fortsatt tror jeg han vil være kontroversiell for da kommer han i media. TV3 og Robinson er vel ikke lenger noen
   seer-magnet.

   Takk for din kommentar og at du stakk innom.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.