Chrsitian Grey til filmen- her er han!

Etter all sannsynlighet er det noe uventet Aaron Taylor-Johnson (23) som seiler opp som den store favoritten til å få rollen som Christian Grey i trilogien basert på bøkene til E.L James- eller Erika Leonard (50) som hun heter, «50 Shades of Grey«.

Bøkene har solgt i rekordopplag verden over, nå begynner filminnspillingen til det som kommer til å bli en kassasuksess av en annen verden, om spådommene slår inn. Millioner av mennesker har lest bøkene som nå blir film.

Hovedrollene er gjort mer hemmelig enn de største skatter, nå er det kun timer igjen til publisering.

Aaron er gift med damen som er dobbelt så gammel som seg selv og som har fått i oppdrag å regissere den første av de tre filmene, Sam Taylor-Johnson (46) Også det en kanskje enda større overraskelse da det var forventet at det var en mannlig regissør som fikk jobben.

Sam og Aaron Taylor-Johnson


Aaron Taylor-Johnsen har ikke signert noen kontrakt med filmselskapet ennå, men de andre store kanonene som var favoritter tidligere, har trukket seg ut en etter en.

– Største favoritt til å få rollen som den kåte kvinnebedåreren Christian Grey var nok  Ian Somerhelder (34).

«Lost» stjernen ville ikke bruke så lang tid som tre filmer krever, og har meldt seg selv ut som kandidat til filmen som garantert får masse spalteplass når den kommer på kino om nøyaktig et år fra nå.

Også Ryan Gosling (32) og Robert Pattinson (27) har vært hete kandidater til Grey-rollen.

– Fortsatt er det flotte Alexis Bledel (32) som er størst favoritt til å spille den spennende, men meget krevende rollen som Anastasia. Denne rollen er det fortsatt veldige stille rundt, så her kan det komme en outsider nå når det nærmer seg publisering rundt rollene.

Uansett hvem som til slutt får de mye omtalte rollene vil du få se på kino 1. august 2014. Da er det verdenspremière!

Hvem burde ha fått disse drømmerollene om det var du som var regissør?

Vargas

Foto: Flickr/  gem_106

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.