David Beckham er verdens største moteikon

David Robert Joseph Beckham (37), mannen som er opphavet til filmen «Bend it like Beckham». Han med den perfekte frisparkfoten, og som er gift med Victoria «Posh Spice» Beckham (38).

David er fra Manchester og hans foreldre var ihuga fans av «De røde djevlene», han ble oppfostret på Old Trafford, og var ofte på lagets bortekamper. Unge David løp terrengløp og hadde et brukbart talent. Når han ble litt eldre begynte han å spille fotball, det var starten på et uvirkelig eventyr som fortsatt pågår.

David Beckham er utvilsomt verdens største moteikon, fotball-legende og den spilleren som har solgt flest drakter i verden med sitt navn på ryggen, i tillegg tjent mest penger på sin jobb som fotballspiller.

Sammen med sin kone Victoria har paret fire barn. Brooklyn Joseph, Romeo James og Crüz David og datteren Harper Seven. David er foreløpig spiller for Paris St. Germain, mens kona har reist til England med ungene. Deres eldste sønn, Brooklyn er 15 år og er på prøvespill hos Chelsea i London.

Slik det ser ut nå så er det han som skal prøve å føre pappas navn videre i fotballens tegn.

En eventyrlig karriere for de beste lagene.

Davids exit fra hans kjære Manchester United ble av det dramatiske slaget.  Etter at laget hadde tapt en kamp mot Arsenal, skjelte manager Sir Alex Ferguson ut spillerne i garderoben, og sparket til en fotballstøvel som traff Beckham over øyet, slik at han måtte sy flere sting. Han rakk 265 kamper og scoret 62 mål over en tiårs periode fra 1993 til 2003.

– Med det sparket (av Ole Gunnar Solskjærs fotballsko) var i realiteten Beckhams karriere over i United.

Han gikk til Real Madrid i 2003 og der spilte han 116 kamper fram til han ble solgt til det amerikanske storlaget LA Galaxy i 2007. Hvor mange drakter som ble solgt med «Beckham» på ryggen kan man bare gjette seg til, men det er snakk om mange millioner over en 4-års periode.

David Beckham (37) Foto: http://www.realclearsports.com

I en periode i 2009 og 2010 var Davis på lån fra La Galaxy til AC Milan i Italia. Men kontrakten varte helt til 2012, da han gikk til Paris St Germain som 37 åring. Der spiller han like godt sammen med Sveriges største spiller gjennom alle tider, Zlatan Ibrahimović (31).

Som en følge av en eventyrlig suksessrik karriere har David Beckham tjent seg søkkrik, og trenger ikke mer penger. Han gir derfor bort lønna si i PSG, der pengene vil gå til en lokal barne-veldedighets organisasjon i Paris.

David har også en meget suksessrik karriere for «The Three Lions». Han stoppet på fantastiske 115 kamper for England fra 1996 til 2010, han scoret 17 mål for sitt fødeland.

Moteikonet David Beckham.

David Beckham (37) Foto: ELLE.co.uk

Storbritannias mest kjente motemagasin ELLE ble etablert i 1945, David Beckham er første mann på magasinets førsteside. Det forteller litt om hvilken posisjon den tidligere landslagsspilleren har i moteverden.

I en ny undertøyskampanje er det velkjente H&M som på ny har fått Davids vel-dreide kropp til å stille ut deres kolleksjon med truser. David Beckham i bar overkropp har blitt et vanlig syn, og understellet hans har vært gjenstand for debatt om retusjering flere ganger.

Om det er smykker, klokker, fotballsko, truser eller andre tekstiler. Har det David Beckhams signatur er det dømt til suksess.

David Beckham er mannen som setter standarden for uttrykket metroseksuell.Han beviser at menn kan være menn, selv om man kan bruke store summer på utseendet og mote. Beckham er ikke redd for å prøve noe nytt, og beviser at mote er moro.

Mulig det har blitt en vane for deg, men tenk over hvor ofte du ser David Beckham på posters, i magasiner eller i andre reklamer rundt der du ferdes, eller via Internett. Mannen er «over alt». Det er det bare de største ikonene som er. David er sannsynligvis størst av dem alle.

Vargas12.com kommer ikke til å kaste seg på mote-blogger bølgen, dette er kun et hederlig unntak. Mest for å hylle verdens mest kjente fotballspiller og mennesket David Beckham. Homseikonet, playboyen, småbarnspappaen, fotballspilleren, milliardæren og ektemannen David Beckham.

Et forbilde alle norske unge gutter bør studere på fotballbanen. Og som person utenfor banen.

Det er mange som ønsker å hylle verdens største ikon, derfor velger jeg å linke til Premier Leagues kunnskaprike TV2 kommentator, Øyvind Alsaker som postet dette innlegget om David Beckham nylig.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.