Deadline Day for kjøp og salg av spillere i Europa

31. januar kan fax-maskinene gå varme på kontorene til svært mange fotball-lag rundt om i Europa. Spesielt er det spennende for alle som har et favorittlag om det blir noen nye og gode signeringer på akkurat ditt lag.

Det såkalte overgangsvinduet har vært åpent siden 1. januar, og stenger altså for kjøp og salg 31. januar. Da er det ingen fler sjanser til å forsterke laget før de fleste sesonger er over i mai.

Noen lag kan gjøre låneavtaler, men ikke fra lag i samme divisjon.

– Hvilke spillere til hvilke summer som går fra hvilke klubber til hvilke klubber er essensen i spenningen. I noen overgangsvindu er det ikke mye å skrive hjem om, andre ganger skjer det masse. Dette er det ikke lett å vite på forhånd, derfor bør du følge godt med i de timene som gjenstår av 31.januar.

Går Frank Lampard til Manchester United, Kommer Andrea Pirlo til Premier League?

Spørsmålene er mange og det vil komme overraskelser man ikke kan forutse, tør du la være å følge med på overgangene?

– På TV2s fotball-plattform vil du kunne få med deg absolutt alt som er verdt å nevne, med alle spekulasjoner og faktiske overganger gjennom hele dagen. Sendingene starter allerede kl 1800 og varer til godt over midnatt.

Tenk om Manchester City får kloa i Messi, og du ikke får det med deg?! Vel, det er ikke særlig sannsynlig, men de har pengene til å kjøpe hva og hvem de vil, sjeikene i City.

Følg med!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.