Deadline Day! Hvem blir værende, hvem kommer og hvem går?

Den viktigste dagen i sesongen er den avgjørende Deadline Day. Da skjebnen til mange spillere blir avgjort. Hvilke lag lykkes med å få sine spillere de har på ønskelista, hvem bytter klubb og hvem blir værende? Spenningen det siste døgnet av overgangsvinduet er formidabel.

– Ryktebørsen fra sesongens slutt i mai, til overgangsvinduet stenger om få timer har involvert de fleste spillere av en viss standard. Nå skal alt avgjøres. Foreløpig er det flere spørsmål enn svar. Vil Wayne Rooney bli værende i Manchester United, vil Torres bli solgt fra Chelsea, eller vil det komme overraskelser i siste time som vil sjokkere fotballverden i siste minutt?

Nylig ble det klart at Gareth Bale ble solgt fra Tottenham, for ny rekord for en enkelt spiller £85,3 millioner ,som tilsvarer ca 810 millioner kroner. Han har skrevet en seks års kontrakt med Real Madrid.

* Juventus spissen Fabio Quagliarella har blitt enig med West Ham om et lån ut inneværende sesong.

* Stoke har signert spissen Marko Arnautovic fra Werder Bremen.

* Arsenal slo erkerival Tottenham nylig, men hviler ikke på suksessen, de er i ferd med å sikre seg en av verdens beste midtbanespillere, selveste Mesut Ozil fra Real Madrid. Ikke nok med det, de har også forhørt seg med Chelsea om sjansene for å hente spissen Demba Ba.

* Evertons belgiske stjerne, han med håret du vet- Marouane Fellaini skal ha bedt om å bli satt på transferlisten for å presse gjennom en overgang til Manchester United. David Moyes som tok over for Sir Alex Ferguson før denne sesongen, har lenge sagt at Fellaini var en av de viktigste brikkene å få på plass.

* Liverpool har signert forsvarsspilleren Tiago Ilori (20) fra Sporting Lisboa.

* Everton har kjøpt James McCarthy fra Wigan, et åpenbart kjøp som skal erstatte nevnte Fellaini.

* Kaka er på vei tilbake til Milan fra Real Madrid.

* Tom Ince er på vet til Tottenham fra Blackpool, en avtale som skal være verdt £10 millioner. Det betyr at Spurs har brukt tett opp til 1 milliard kroner for å forsterke laget inneværende sesong. Galskap!

* Barry Bannan går fra Aston Villa til Crystal Palace.

* Manchester City har signert forsvarsspilleren Martin Demichelis fra Atletico Madrid.

* WBA har signert midtbanespilleren Morgan Amalfitano (28) på lån fra Marseille ut sesongen. 

* Wolves har jaget ut 16 mann fra troppen som har opplevd to sesongers mareritt. Kun tre spillere er kjøpt inn. Ulvene har enda ikke tapt i League One. Alt tyder på at Kenny Jackett er mannen som kan få den skakk-kjørte Wolves-skuta på rett kjøl. Skjønt det er tidlig i sesongen. Kevin Doyle og Sako forsvinner nok i løpet av dagen, noe som svekker lagets slagkraft.

Dette er bare noen av overgangene og ryktene rundt spillerovergangene på «vinduets» siste dag. Mye vil skje de neste timene. Anbefaler å følge TV2 Sport Premium Deadline Days direktesending fra kl 1900.

Foto: Flickr/ imaflanagan

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.