Den lille sorte – som hun elsker å bruke som han elsker å ta av

Prikken over i’en kan være den lille sorte, eller en truse med blonder. Sexy kvinner blir ikke helt perfekt før også antrekket sitter som det skal. Det er lettere sagt enn gjort, for hvor finner man det lille ekstra?

Den lille sexy sorte saken med blonder, den han kanskje diskret pekte på i butikkvinduet, all den tid det finnes butikkvinduer i nettbutikkene. Hun elsket å vise seg i den, han hadde ikke så mye i mot å lirke den av henne. Det tok ofte ikke mer enn et par sekunder.

Den lille sorte har virket som en magnet på menn over hele verden siden den kom på markedet.

– De vanlige og litt kjedelige butikkene i de fleste kjøpesenter i Norge har lite, eller ikke noe utvalg det er verdt å skrive hjem om. Er man litt tålmodig og leter på Internett, er det faktisk mye fint i alle størrelser.

25944_10153153509910015_990642903_n.jpg

Foto: Copyright Morten Pettersen

– Butikker på Internett med respekt for seg selv, har alle størrelser fordi det finnes så mange forskjellige typer mennesker. Store, små, høye, lave, smale, og alle de midt i mellom. Alle disse kvinnene har et like stort begjær og ønske om å kle seg sexy ved spesielle anledninger. For den rette spesielt.

Kvinner  som er litt større enn gjennomsnittet har enda flere utfordringer i å finne noe sexy i butikken, på grunn av manglende eller dårlig sortiment. Her skal du få noen tips der du kan finne det lille ekstra stil store glede for deg å ta det på, og for han å ta av.

Kvinner med sexy undertøy føler seg også mer sexy med det lille ekstra, hun føler seg mer feminin, attraktiv og får nok selvtillit til å vise at hun er stolt av kroppen sin. Selvtillit er som kjent viktig i alle faser av livet.

Noen menn ser ikke at kvinnen pynter seg for han, men de aller fleste gjør det, og de liker det.

-Alle kvinner liker å se bra ut fra innerst til ytterst, alt hadde vært så mye enklere om det gikk an å få tak i noe lekkert, sexy og helt spesielt i en hvilken som helst butikk,  i en hvilken som helst by i hvilket som helst kjøpesenter.

Intet unntak uten regler, i noen få spesial-butikker i de største byene er det mulig å få tak i noe man liker, men da skal man lete lenge og i tillegg være heldig.

– Er DU en frodig kvinne som sliter med å finne det du trenger av tekstiler og antrekk, fra innerst til ytterst- så vil vi gjerne høre din historie om hvordan du opplever å finne klær som du blir fornøyd med, eller mangelen på sådan.

Husk at alle menn elsker å se vakre kvinner i minst mulig, ikke alltid naken, men med noe spennende og sexy. Vis at du liker å vise deg fram.

 

Vargas

2 thoughts on “Den lille sorte – som hun elsker å bruke som han elsker å ta av

 1. Herregud, for noe vrøvl. Forferdelig dårlig skrevet av en (helt sikkert) single mann som aldri har hatt draget på damer og som har lest for mange legeromaner.
  Bloggen er så dårlig at det er komisk.

  1. Hei Trine

   Det var kraftig kost. Du vil ikke presisere ditt voldsomme utbrudd slik at man kan forstå hva du mener? Hva er det du misliker med innlegget?
   Bloggen er ikke komisk dårlig, der tar du nok kraftig feil. Komisk er den heller ikke.

   Du vet usaklig kritikk kan ikke taes på alvor, du bør prøve å komme deg opp på et langt mer saklig nivå, da kan vi kanskje gjøre noe med saken.

   Til din orientering er forfatter av innlegget i et forhold, det er heller ikke en mann som har skrevet det. Så feil kan man altså ta.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.