Det er lov å ønske seg harde pakker man ikke får av julenissen

Du som er sikker på sin seksualitet vet jo hva du vil ha for å lykkes med å nå klimaks. Ikke alle synes det er stas å handle de riktige leketøyene selv. Hvorfor ikke ønske seg en helt spesiell gave fra den helt spesielle personen som står deg nær?

De harde gavene passer ikke under alle juletrær sammen med barn, svigermor og tante Gerda som har svart belte i bibelmøter i fra tidlig på 70-tallet. Man må få denne helt spesielle gaven i en setting som bare er for dere to. Enten sent på lillejulaften eller tidlig på julaften før alle andre i huset våkner.

Spesielle mennesker får spesielle gaver. Tante Gerda er også spesiell, men får helt andre gaver.

Om du går inn i detaljene så kan du finne siste nytt som kanskje gir deg den aha- opplevelsen du har lengtet etter så lenge. Via Kondomeriets nettsider kan du finne det nye designleketøyet fra Lelo,  Gigi2 som er vanntett. Eller kanskje det er smart å benytte seg av andre gode tilbud?

Julegavesett til 299.- og eller mrs. rabitt til 499.- vil gjøre julen langt mer spennende for de som vet hva de vil ha. Om du vil overraske henne er det smart å kjøpe nok batterier, husk butikkene er stengte gjennom flere dager i julen.

Jim Dokken Yvonne Bilde 3

Foto: Copyright Jim Dokken

– Man skal huske på hvorfor det kan være smart å ha en hjelpende hånd med batteri på lur. Det er ikke alltid det passer for begge. Hun kan jobbe skift, han kan være på reise med sin jobb. Han kan være kåt om kvelden hun bare må tidlig om morgenen. Da kan man med noen enkle trykk hjelpe seg selv.

Stadig flere menn velger å finne sin vei til den perfekte orgasmen via nettsidene til respekterte nettbutikker. Leketøy for voksne gjelder selvsagt også menn som vet hva de vil. De som ikke vet har en unik mulighet til å finne det ut.

– Mer enn halvparten av alle norske kvinner har et eller flere sex-leketøy i nattbordskuffen. Du er derfor ikke alene om å synes det er spennende med noe nytt og lekkert. Noe som kanskje gjør noe helt annet med deg enn hva du er vant til. Uansett hva du finner på nett- «the real thing» kan aldri erstattes.

Det betyr ikke at du som kun fortjener kun det beste- kan få i både pose og sekk. De hardeste pakkene er for de snilleste jentene.

Lykke til!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.