Det lille ekstra som hun liker å ta på, som han elsker å ta av …

Prikken over i’en kan være den lille sorte, eller en truse med blonder. Sexy kvinner blir ikke helt perfekt før også antrekket sitter som det skal. Det er lettere sagt enn gjort, for hvor finner man det lille ekstra?

– De vanlige og litt kjedelige butikkene i de fleste kjøpesenter i Norge har lite, eller ikke noe utvalg det er verdt å skrive hjem om. Er man litt tålmodig og leter på Internett, er det faktisk mye fint i alle størrelser.

Butikker på Internett med respekt for seg selv, har alle størrelser fordi det finnes så mange forskjellige typer mennesker. Store, små, høye, lave, smale og brede. Alle disse kvinnene har et like stort begjær og ønske om å kle seg sexy ved spesielle anledninger.

– Kvinner  som er litt større enn gjennomsnittet har enda flere utfordringer å finne noe sexy i butikken, på grunn av manglende eller dårlig sortiment. Her skal du få noen tips der du kan finne det lille ekstra stil store glede for deg å ta det på, og for han å ta av.

Her er noen få utvalgte og tilfeldig valgte nettbutikker som kan ha det du leter etter:

carmakoma.compluss.model.mag.compinupgirlclothing.comNewlook.comYoursclothing.co.ukGreatglam.comHipsandcurves.com

Kvinner med sexy undertøy føler seg også mer sexy med det lille ekstra, hun føler seg mer feminin, attraktiv og får nok selvtillit til å vise at hun er stolt av kroppen sin. Selvtillit er som kjent viktig i alle faser av livet.

Noen menn ser ikke at kvinnen pynter seg for han, men de aller fleste gjør det, og de liker det.

-Alle kvinner liker å se bra ut fra innerst til ytterst, alt hadde vært så mye enklere om det gikk an å få tak i noe lekkert, sexy og helt spesielt i en hvilken som helst butikk,  i en hvilken som helst by i hvilket som helst kjøpesenter.

Intet unntak uten regler, i noen få spesial-butikker i de største byene er det mulig å få tak i noe man liker, men da skal man lete lenge og i tillegg være heldig.

Er DU en frodig kvinne som sliter med å finne det du trenger av tekstiler og antrekk, fra innerst til ytterst- så vil vi gjerne høre din historie om hvordan du opplever å finne klær som du blir fornøyd med, eller mangelen på sådan.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.