Disse to er allerede klar for IDOL finalen

 Martine Rygvold (25) og Georg Lipai (17) er de to første som har klart å komme gjennom nåløyet, og som er klare for å være med i finalen der det blant annet skal spilles inn musikkvideo. 

Det var et skyhøyt nivå på de deltagerne som var med i den første direktesendingen i IDOL, der kun 2 av 8 med flest stemmer kunne gå videre. Det betyr at mange svært dyktige deltagere allerede er ute av IDOL. Det er nå man får fram de virkelige artistene som har det lille ekstra som skal til .

I følge TV-seerne var det altså Martine og Georg som hadde det som skulle til, man kan ikke annet enn å si seg enig. Bedøm de to finalistene selv:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P20QKUK5nUI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2dhluCtk1G4[/youtube]

IDOL er Norges største sangkonkurranse der vinneren får platekontrakt med selveste Jan Fredrik Karlsens plateselskap «Playroom». I tillegg til å få all den omtale som en seier i anerkjente og populære IDOL, gir det vinneren et springbrett få andre artister er forunt.

Om du er usikker på hvordan den videre konkurransen skal foregå, så er det en enkel forklaring her.

– Det er DU som bestemmer, ikke dommerne, derfor må du stemme på din favoritt. I de neste direktesendingene vil det på ny være 8 deltagere, der kun 2 går direkte til finale. Slik vil det være til det er 8 finalister klare. De to siste plassene er det dommerne som skal bli enige om, gjennom et såkalt «Wild Card», det betyr altså at det er to artister som er stemt ut som allikevel får sjansen til å vinne IDOL.

Om du har en eller fler favoritter, så vet du hva du må gjøre. Stem, stem og stem.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.