Hastverk er lastverk er et ordtak som ofte kan være veldig riktig. Når du er på jobb, og skal sende en mail til kjæresten om hvilke planer du har for henne når dere endelig skal være bare to på fredagskveld, så sender du mailen til sjefen i stedet. Skikkelig flaut. 

-Puppe-glipp, truse-glipp, dopapir i skoen, eller i buksa? Bad Hairday, glemme å ta av de blå fot-posene etter tannlegebesøk, glemme viktige avtaler eller møter, eller bare drite seg ved å handle skikkelig storhandel på IKEA for å finne ut i kassa at du har glemt lommeboka hjemme. SMS eller kanskje enda verre, feilsendte MMS bilder. Mulighetene er mange for å drite seg skikkelig ut.

Hvilken betydning har det egentlig for deg personlig å drite deg skikkelig ut? Er du hjemme en uke etterpå, eller klarer du på le det bort?

Noen har fortalt meg det verste som har skjedd dem, og jeg må videre-fortelle en historie.

– En trailersjåfør som kjørte gjennom hele Norge var ofte innom fergene som seiler mellom holmer og skjær langs vår langstrakte kyst. Han var stresset som vanlig, og rakk fergen akkurat. Han hadde så vidt rukket å kjøpe både Cola og Kvikk Lunsj før han kom til fergen.

Allikevel måtte han ned i lugaren på ferga mellom Halsa og Kanestraum i Romsdalen, fordi de hadde så god kaffe og gode sveler. Det var midt i påsken, og ferga var full av turister. Han havnet på et bord med en familie fra Tyskland, og spurte høflig som han var om han kunne få sitte ved deres bord.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JLqwtdEVRtw[/youtube]

Det fikk han. Svela gikk ned på høykant, så var det tid for deilig sjokolade, tenkte mannen.

Han brøt av en bit av Kvikk Lunsjen og nippet til den deilige kaffen. Så plutselig tok den ene tyskeren en solid bit av trailersjåførens sjokolade. «Makan til forbandet frekkhet», tenkte han. Mannen prøvde seg med et skikkelig olmt blikk i håp om å skremme tyskeren unna restene av den fristende sjokoladen.

Han tok en bit til, og viste med stor tydelighet hvor sjokoladen skulle, med å gape så høyt han kunne får vise at dette var hans sjokolade.

Tyskeren var ikke frekkere enn at han var lynsnar og rasket til seg den siste remsen av sjåførens sjokolade og tygde den så fort han kunne. Nordmannen ble rasende, men tok seg i det og stirret på tyskeren med sitt sorteste blikk, svelget unna de siste dråpene av kaffen før han gikk raskt mot traileren på dekk.

Det første mannen fikk øye på når han klatret opp i førerhuset var Kvikk Lunsjen hans. Med andre ord, han hadde spist opp halve sjokoladen til tyskeren.

Pinlig og flaut, men et solid misforståelse.

Hva er det pinligste du har opplevd noen gang?

Del det gjerne med alle andre, du kan selvsagt være anonym, kanskje like greit det?

Vargas

Tags: feilsendt, Nakenbilder, pinlig, sms

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
På tide med ny kjæreste? Du vet det er best å være to?

Noen mennesker er skruddsammen på den måten at de ønsker å leve alene, ha venner, og kanskje tilfeldig sex, når...

Justin Bieber elsker flotte rumper- har du sjanse på han?

Justin Bieber er den store happeningen i Norge, hvis man legger til grunn samtlige konserter som skal foregå på norsk...

Lukk