Drit i å gi dama di gave på Valentinsdagen!

Gjør det gjerne dagen før eller dagen etter, men ikke bit på denne kommersielle hedning-dagen  bare fordi handelstanden sier det. I Norge har vi ingen spesiell tradisjon for å ferie Valentinsdagen heller. 

Handelsnæringen har laget fler slike dager som er plukket opp fra andre deler av verden, bare fordi du skal bruke penger, slik at de øker sin omsetning. Dessverre er det så alt for mange som biter på og svir av mange tusenlapper bare fordi det er hipt og trendy.

Det er trist og synd at de som har greie på trender klarer å lure penger av folk.

Dette er ST.Valentine:

St. Valentine, som levde et par hundre år etter Kristus, var en sær eg egen fyr som slett ikke ville gjøre som den greske keiser Claudius II befalte. Han holdt seg til kristendommen den godeste, St. Valentin.

– Akkurat det var ikke så smart, for keiser Claudius truet med både det ene og det andre for å få folk til å avsverge seg kristendommen. Det ville ikke Valentin bli med på derfor ble han like godt steinet til døde i i år 273 ca.

Bare det alene altså ingen god grunn for å gi kjæresten noen ekstra oppmerksomhet 14. februar etter vår smak.

Gå på kino og spander gjerne en bedre middag på din utvalgte, men ikke la deg presse til å bruke penger bare fordi det er den store «kjærlighetsdagen».

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.