Bare få dager til det braker løs i England nå. Alle divisjoner bortsett fra Premier League, starter allerede 3. august. Topp divisjonen sparkes i gang to uker etter, nemlig 17. august.

Ryktene florer rundt de største stjernene og svært mye penger er i omløp.

Det siste av det siste på ryktebørsen er at Chelsea er villig til å hente hjem helten over alle helter, Didier Drogba (35) fra tyrkiske Galatasaray.

Foto: Flickr/ Blog Gallery

Manchester United ser ut til å sikre seg, noe overraskende Cesc Fàbregas (26) fra Barcelona. Moyes gir seg ikke med det, han er villig til å svi av £60 millioner på Gareth Bale (24) fra Spurs.

 Luis Suarez (26) ser ut til å bli værende i Liverpool, mot alle odds, men Arsenal skal være villig til å betale £40 millioner for Paraguays store stjernespiller.

– Wayne Rooney (27) sagaen fortsetter. José Mourinho har sagt til britisk presse at de ikke har andre spillere i kikkerten. De har den engelske landslagsspilleren som eneste valg, og sånn kan det fortsatt bli. Moyes vil nok ha en ny spiller på plass før han lar Rooney gå.

Manchester United spissen vil bort for enhver pris, han har ingen planer om å spille andrefiolin bak Robin Van Persie.

– Manchester City har signert Alvardo Negredo (27) fra spanske Sevilla. Prisen ligger på £16,4 mill, men det kan bli ca £20 millioner om spilleren har sportslig suksess. City gir seg ikke med det og skal være i sluttforhandlinger med Fiorentina om spissen Stevan Jovetic (23).

– Tottenham og Liverpool ser ut til å være villig til å bruke mye penger på samme spiller, nemlig Brasils unge lynving, Bernard (20) Han skal være verdt £20 millioner, men det er lite trolig at hans nåværende arbeidsgiver, Atletico Mineiro ønsker å selge.

– Stokes manager Mark Hughes, skal være villig til å hente tidligere Moldes-spiss Mame Biram Diouf (25) fra Hannover 96. Den tidligere Manchester United Legenden, skal være villig til å betale £6 millioner for den tidligere Manchester United-floppen. 

– Nye Wolves har spilt tre treningskamper under sin nye sjef Kenny Jackett (51) og vunnet alle. Store forandringer har allerede blitt gjort etter at det sjokkartede nedrykket var et faktum i mai. Den nye Coachen ser ut til å trykke på de rette knappene og har fått den synkende Wolves-skuta på trygg grunn.

Et ungt og scoringsvillig lag med stor fart og enorm arbeidsmoral, vil kunne slå godt i fra seg når League One sparkes i gang 3. august. Det foreventes inn forsterkninger. Foreløpig er det kun Sam Ricketts (31) som kom gratis fra Bolton, som er hentet ny denne sesongen. Foreløpig.

Vargas

 

Tags: Chelsea, Drogba, Fabregas, Manchester United, Wolves

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ola-Conny, Sveriges største TV ikon fra Ullared har fått seg dame

"Morgan og Ola-Conny på tur" er sett av mange tusen nordmenn hver uke på TVNorge. Nå kan det populære programmet...

Sårene har blitt til arr, tårene kommer fortsatt…

To år har gått siden Norge ble rammet av terror. To år har gått siden bomben gikk av og skuddene...

Lukk