Du har ikke sånn Nettbrett du? Hvorfor ikke?

Uansett alder, det er aldri for sent å begynne. Om du har besteforeldre som aldri har vært i nærheten av å eie en PC, så er tiden inne nå. Du bør gjøre din nære familie oppmerksome på den revolusjonen «World Wide Web» faktisk er. 

Du tror det kanskje ikke, men det er faktisk mange som ikke har rørt en skjerm eller et tastatur før. Spesielt de eldre.

Eldre mennesker har en tendens til å ønske å ha sine rutiner på ting i hverdagen, nye ting er litt skummelt og har ikke vært nødvendig fram til nå, ergo så er det ikke behov for det i dag heller.

De eldre er opptatt av egen helse, været og mat. Ofte i nevnte rekkefølge. Med et Nettbrett vil alt være tilgjengelig med noen raske trykk på en skjerm. Selvsagt noe helt nytt, men det er lett å lære også for de eldre.

– Du er jo glad i svigermor, det bør du vise ved å ta med et slikt nettbrett til henne. Vis henne verden der ute som er tilgjengelig for alle. Om man begynner å ramse opp alt man faktisk kan bruke Internett til, så kan man holde på lenge.

Betale regninger, være sin egen banksjef, lese alle avisene man kjenner og alle de man ikke kjenner, på akkurat det språket man ønsker, når det måtte passe. Man kan ta med seg Nettbrettet i sengen å vise sin partner hvilken farge man vil ha på den nye kjøkkeninnredningen.

Bestefar elsker sport på TV, elsker å spille på hest, og elsker å se halvnakne kvinner vrikke seg fram på parketten i «Skal vi danse». Alt dette og svært mye mer er tilgjengelig, med et trykk.

Et trykk er nok!

Vargas

I samarbeid med Goviral

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.