Du kan dø av redsel (video)

Hva som skremmer oss mennesker kan være så mangt. Noen er redd for mørket, men som du sikkert vet, mørket alene er jo ikke farlig. Noe er redd for det andre ser på som helt naturlige selvfølgeligheter. 

– Noen av disse videoene vi har tenkt å vise dere her, vil helt sikkert gi dere noen frysninger på ryggen. Om du ikke tror du blir skremt, så skal vi nok se hva vi kan få til, bare du leser hele innlegget.

http://www.youtube.com/watch?v=HaEOcVDkVHI


– Om du og kjæresten din skulle på tur for første gang, dere har bare vært sammen i noen få måneder, men dere er veldig forelsket begge to. Når dere kommer på hytta så endrer brått kjæresten din personlighet.

– Du vet ikke helt hva det er, men han ligner ikke engang på seg selv. Han har også fått en annen stemme. Han ber deg bli med ned i kjelleren for å vise deg noe, du er allerede blitt redd pga den plutselige endringen. Du blir med ned under tvil.

– Der nede står det en lik-kiste, han åpner lokket og ut stiger det ei lita jente, henne øyne er helt hvite, hun kan ikke være i livet tenker du og har selvsagt frysninger over hele kroppen. Det hele er skremmende og ufyselig.

Det som nå skjer er en hendelse som vil følge deg hele livet.

– Den lille jenta tar kjæresten din å hånda, geleider han med seg bort i det som kan minne om en tannlegestol. Du er på nippet til å bryte fullstendig sammen. Jenta kobler en slange i magepartiet til kjæresten, og det ser ut som om han sovner.

– I det du har sett mer enn nok og skal til å gå, så hører du det går oppe på gulvet. Du stivner av redsel, du sniker deg sakte opp, der møter du to personer som ligner nøyaktig på jenta i kista, bare at disse er voksne.

De sier til deg i kor: «Bli med oss. «Med akkurat den stemmen som kjæresten din fikk i det øyeblikket dere kom til hytta…

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.