Du med store lår, stor rumpe og litt for store pupper….

Hvorfor skammer du deg?

– Du burde jo heller være stolt av deg selv. Dessverre så er det alt for mange som ikke går i bikini fordi de ikke kan utstå sin egen kropp. Noen er det selvsagt, men mange frodige sliter med å gå på stranda pga skam eller sjenanse for egen kropp.

Gi faen i hva andre mener om deg, hva du selv mener bør ha vesentlig betydning.


– Unge jenter med allerede dårlig selvtillit har en jævlig sommer pga komplekser rundt det å være litt større enn sine egne venner. Norges beste blogger. Sisteplass.blogg.no, Sarah Surland har mange tusen lesere hver dag. Hovedårsaken er det faktum at hun gir av hele seg, og tør å vise seg fram.

Foto: Flickr/ tender&lucious


Sarah har en helt vanlig ung kvinnekropp, men viser bevisst fram det hun selv mener er skavanker, kviser og bilringer, hun tar video av seg selv på toalettet og gjør det med selv-ironi og glimt i øyet.

Du kvinne som har store lår, stor rumpe og kanskje for store pupper. Bør øve på en ting. Det er å gi mer faen i hva andre mener om deg. Om du trives som du selv er så bør du nyte livet.

– Er du ikke fornøyd så kan du gjøre ditt ytterste for å endre det, men da må du gjøre det for deg selv, og ingen andre. Om du klarer å leve livet på egne premisser og ikke på andres, så vil du få det bedre med deg selv.

– Dessverre så er det å være kroppsfiksert den nye folkesykdommen her i landet. «Kropp» er det ordet som blir mest brukt i de fleste søkemotorer, bortsett fra sex. Bli venn med deg selv og hvis verden hvem du er, det er jo du som skal leve med kroppen din.

Gjør som Sarah, vis deg fram som du er- vær stolt av deg selv. Du er jo helt perfekt!

 

Vargas

2 thoughts on “Du med store lår, stor rumpe og litt for store pupper….

 1. Sisteplass norges beste blogg? Hva baserer du det på? Lav kvalitet på bildene og ikke noe spesielt godt språk. Lesertallene hennes stuper vel også nå når media er lei av hypen.

  1. Hei Sven

   Fint at du stakk innom.

   Sarah Surland som lager Sisteplass.blogg.no har en humor, en ironi og en egen tvist på sin blogg som ingen andre har. Nettopp derfor
   er hun blant de mest leste og mest populære bloggere i Norge.

   Andre topp-bloggere har et helt team bak seg, og hadde det ikke vært for en betimelig graviditet på plass hos en annen blogger
   som bruker nettbutikk på egen blogg som trekkplaster, ville Sarah lett ha vært overlegen den mest besøkte bloggeren i Norge.
   Hun er som nevnt allerede den beste bloggeren i Norge, fordi hun er ekte, hun taler slanke-hysteriet midt i mot, og tør å være seg selv.

   Både bilder, språk og innhold holder mål i massevis for Norges blogglesere tydeligvis. Følger du ikke med på topplistene?

   Det baserer jeg mitt innlegg på Sven.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.