Du vil bli kjendis du!

Om du hadde blitt spurt, ville du gjort nesten hva som helst for å bli kjent eller kjendis, ikke sant?

Alt for mange unge norske jenter og gutter ser på livet som kjendis som den ultimate drømmen. Hvorfor er det ikke lett å svare så konkret på. Mulig det har mest med å bli sett, få anerkjennelse og oppmerksomhet.

De fleste reality-serier på TV, det være seg Farmen, 71 grader Nord, Big Brother, Paradise Hotel osv. har mange tusen påmeldt hver sesong.

Eventyrlyst, higen etter å oppleve andre ting enn det «daglige» liv, og mulighetene for å tjene penger er også faktorer som spiller inn for de unge.

Foto: Copyright Morten Pettersen

Konsekvensene av å bli med på ting som kommer på TV er det ikke så mange som tenker over. Noen har all grunn til å frykte konsekvensene da det de gjør på TV vil følge deg i mange år etterpå.

Andre har all grunn til å være stolte av det de har oppnådd på skjermen.

Allikevel er det litt skremmende og overraskende at så mange unge mennesker tror at det å være kjendis er en dans på roser. Selvsagt finnes det forskjellige aspekter av hva en kjendis er. Barack Obama er en kjent mann, men ikke pr definisjon en kjendis.

Tom Cruise er en kjendis, og en meget kjent skuespiller som nesten alle vet hvem er. Han har mye penger, men helt sikkert mange bekymringer som deg og meg.

Ikke alle kjendiser er rike. Heller tvert i mot.

Man kan være kjent for å gjøre dumme ting også, men er dog under kategorien kjendis, som f.eks. «Charter-Svein.»

Oppfordringen til ungdommer som tror at de mest kjente rosa-bloggerne er det perfekte liv, må være å gjør heller ditt eget liv mer spennende enn å kopiere andre. På den måten blir du unik og helt spesiell.

Ikke tro på at alt du ser som glimrer er ekte vare. Det er mange som framstår som lykkelig og perfekt, som har det akkurat slik som deg.

Vær deg selv, og ikke strekk deg etter falske drømmer og status du ikke har bruk for.

Vargas

2 thoughts on “Du vil bli kjendis du!

 1. Helt enig. Selvfølgelig hadde det vært kjekt å bli kjendis, eller å tjene mye penger. Det er vel det de fleste unge drømmer om. Men jeg vil ikke bli kjent for enhver pris. Jeg drømmer fremdeles om en revolusjon.. Drømmer om at det som betyr noe blir løftet opp og frem, men det blir vel med drømmen en stund til..

  1. Hei Hild

   Å bli kjendis tror jeg kan bli slitsomt i lengden, men du verden så gøy det hadde vært å bli skikkelig rik. Da mener jeg mange milliardær. Da kunne man funnet på masse gøy.
   Startet eget reality program eller kjøpt en fotballklubb e.l

   Takk for din kommentar Hild

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.