Elise Thorsnes dåse-bilde spres over alt

Nordens største avis Aftonbladet.se har også valgt å lage en sak av den 24 år gamle norske fotballspilleren Elise Thorsnes. Ikke fordi at hun er den beste norske fotballspilleren, slik som Sveriges Zlatan er svenskenes største helt. 

Nei, det er fordi hun sendte et bilde av en ispose i trusa på Twitter, med teksten "dåsa mi er ok og trenger ingen varme hender.

Hvorfor skulle Nordens største nettsted velge å skrive om Elise Thorsnes om det var fordi hun la ut bilde av seg selv og sin truse. Spekulativt og amatørmessig? Ja mulig, ikke engang norske Se og Hør» har valgt å skrive om denne saken, så vidt oss bekjent.

Så lenge det kan spille inn på sex, så er det ok og godt nok til å komme på trykk. Og annonseinntektene raser inn på konto i Aftonbladet.se.

Vis bilde på TwitterSkjermdump/ Twitter.com

– Den flotte landslagsspilleren fortalte i et intervju med TV2 at hun har hadde en overbelastning i nedre del av mageregionen, og at denne må behandles. Via TV2 har spilleren fått henvendelser fra flere som har mulfiheten til å helbrede slike skader med varme hender.

Alternativ behandling som virker for noen, men ikke hos de aller fleste.

Elise Thorsnes er spiss og har mer enn 50 landskamper for Norge. Den eneste årsaken til at Aftonbladet.se velger å trykke denne saken, sett bort i fra at det handler om en sexy kvinne i trusa, er at EM i fotball for kvinner går nettopp i Sverige denne sommeren. Fra 10. til 28. juli skal Norge spille i gruppe mot Nederland, Tyskland og Island.

Omdet kommer flere truse-stunt fra de norske jentene før EM, vil du sikkert finne de på Aftonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/article17003707.ab

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.