En løve begjærer sin løvinne som bare løven kan det

En naken kvinne er kanskje det vakreste som finnes. Menns begjær gjennom tusenvis av år. Med hud og hår, frodige lår, en rumpe som forteller at hun er en kvinne, bryster som duver i lyset fra levende flammer. Han ser henne, begjærer hennes skjød og tar henne. Som en løve tar sin løvinne. 

Hardt, lidenskapelig og lenge. Lenge nok for begge.

Du som kvinne er heldig, du har alle muligheter, du vet du kan få en mann på kroken, uansett hvilken krok du har. Menn har ikke sammen egenskapen, noen, men slett ikke alle. Menn har en tendens til å ville for mye til enhver tid. De haster avgårde og skal ha, skal ha, skal ha…..

– Kvinner derimot er mer balansert. De kan ha det helt fint helt alene over lange perioder. Ja faktisk i flere år, uten forstyrrelser. Det kan sikkert noen menn også, men de flest ønsker å ha sin løvinne ved sin side, så han kan bedekke henne når han synes det er på tide.

Ikke for det– de fleste menn er så til de grader under pisken i det norske hjem, at han bør vel aller helst stille med en bukett pene nelliker om han i det hele tatt skal få se henne i finstasen. Så ille er det kanskje ikke, men poenget er dog alvorlig nok.

Norske menn må spørre om lov først- det er turn off!

LINDA- JIM DOKKEN BILDE 1Foto: Copyright Jim Dokken

– Norske kvinner er kanskje blant de vakreste i verden, de er høyreist og rank, sammenlignet med mange andre kvinner, norske kvinner er også selvstendig og vet ofte de er flotte. Selvtillit er sexy, men det kan skremme noen menn. Hvorfor det? Fordi menn liker å ha styringa.

Norske menn er tøffe i tryne når de vet de kan bestemme, møter de sin «like-kvinne» som tar et kraftig balle-tak på´n og forteller han hvor skapet skal stå, blir han nok spak.

Menn fra sør i Europa har langt mer selvtillit enn norske menn, derfor har de ofte flere partnere også. Sør-europeer vet å sette pris på sexy kvinner derfor jakter de mer enn gjerne på nordiske kvinner som er lys blond, brun i huden og har blå øyne.

Norske menn tør ikke å ta den helt ut, de står litt med lua i hånda ennå. Norske kvinner er for flotte rett og slett, menn får prestasjonsangst.

– Du norske kvinne som har store lår, stor rumpe og kanskje for store pupper, bør øve på en ting. Det er å gi mer faen i hva andre mener om deg. Om du trives som du selv er så bør du nyte livet, sett pris på den du er og vær stolt av deg selv. Du er mye finere enn i ditt eget selvbilde, du må bare tro på det selv også. Da skinner det igjennom.

Du blir begjært for den du er og elsket fordi du er deg. La mannen få begjære deg noen ganger som en løve, du er tross alt hans løvinne. La han slippe å møtte spørre om lov først…

Vargas

9 thoughts on “En løve begjærer sin løvinne som bare løven kan det

 1. Hei Terje

  Det har du helt rett i, fantastisk flott dame.

  Følger du med så vil det komme en rekke uforglemmelige bilder av samme modell på denne bloggen i tiden som kommer, du får bare stikke innom.

  Hyggelig å høre i fra deg!

  Vargas

 2. Nå er jeg spent på din oppriktige mening Terje? Du husker jeg lovte deg flere bilder?

  Hyggelig at du stikker innom vargas daglig!

  Se de siste oppdateringer og spre det glade budskap til venner og bekjente. Du kan jo selv gjette om det
  kommer flere bilder;)

  Vargas

  1. Hei Terje,

   Så hyggelig å høre i fra deg igjen.

   Da ha du inside informasjon rundt bildende til Jim, disse passer perfekt til
   denne bloggen.

   Håper dette er bare starten på et langt og fruktbart oppdrag for oss alle.

   Du har all grunn til å være stolt!

   Vargas

   1. Terje og Linda

    Så lenge dette omtales i media og på denne bloggen, virker dere veldig sikre på hverandre.

    Hun kan være trett, men først og fremst stolt av egne bilder, at hun er stolt er vell mest pirrende?

    Håper hun er villig til å være modell i tidene som kommer. Hun er utvilsomt min favoritt.

    Vargas

   2. Hei Terje

    Dette blogginnlegget, sammen med alle andre innlegg på denne bloggen blir spredt rundt i mange forskjellige fora, blant annet nettaviser og på andre
    blogger, og via Facebook. For å få så mange lesere som mulig på et enkelt innlegg. Da omtales det på en måte i media.

    Jim er en dyktig fotograf, Linda en fantastisk flott modell, jeg er svært heldig som får lov til å dele disse bildene på bloggen.

    Håper dere følger med videre;)

    Vargas

 3. Sexy dame, ser det ut til. Fine former, liker det veldig godt. Skulle ønske det var flere slike. Kommer det mer av henne snart? Er det mulig å se fronten?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.