Endelig! Radioresepsjonen tilbake på Radio!

RR som programmet blir kalt, Norges morsomste menn samlet i et lite studio på NRK Marinlyst i Oslo. Brødrene Steinar og Tore Sagen samt deres gode venn Bjarte Tjøstheim er tilbake på lufta 12. august.

Mange hjerter gleder seg, og alt blir som det skal igjen. Vi nordmenn elsker tradisjoner og Radioresepsjonen har krøpet under hunden på oss og blitt der.

– Da «Are og Odin» kastet inn håndkle for noen år siden så var det gutta i RR som tok over stafettpinnen i Norges deiligste radiokanal NRK P3. Det var tøft å kaste seg ut i det etter den meget populære duoen. Nå er RR uunnværlig for alle som liker å le.


Til å begynne med var det få som lo, mange som kritiserte, nå er dette snudd på hodet, og de fleste har RR som dagens store høydepunkt på radio, Nesten 8 måneder er gått siden trioen fikk oss til å le.

– Bjarte har laget lørdagsunderholdning på NRK TV, Steinar har vært i to-spann med selveste Bjørn Eidsvåg, Tore har vært hjemme med sin lille datter som har sammen med deilige Live Nelvik.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, hele Norges humorprogram nummer en er tilbake til glede for tusenvis av radiolyttere.

Tune inn på P3 og le du også!

Kilde: NRK P3.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.