Er du kåt på en kollega eller kanskje svigermor?

Det er ikke så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi til virkelighet i dette henseende. 

Det å ha tabubelagte fantasier er ikke spesielt på noen måte- mange norske kvinner har i følge sexologen Kristin Spitznogle fantasier om å bli slikket av familiens firbente venn. Dette kommer fram i boken «Hemmelige Rom».

Når det kommer til kolleger så er det nok mange flere som velger å ta skrittet fullt ut, og faktisk finner sin nye partner blant de man jobber sammen med til daglig. Svigermor er og blir svigermor for de aller fleste.

Det er kanskje greit for husfredens og familiens skyld også. Ellers kunne det lett ha blitt en noe beklemmende julemiddag julaften om nyheten allerede hadde sprunget.

Sex mellom mennesker er med stor sannsynlighet kommet for å bli i uoverskuelig framtid, heldigvis. Mye tyder på at grenser er til for å sprenges.

– Mange unge har egne knulle-kompiser som de benytter seg av ved behov. Felles nytelse uten andre følelser enn vennskap. Om det er mulig? Spør en 20 åring i din nærhet, det er langt mer vanlig enn du tror.

Uansett hvem du tenner på, hvis respekt og ta nei for et nei. Sex skal være ok for begge. Lar du fantasien fare så er det et krydder for deg og din partner .

Er du singel så kan du benytte deg av muligheten til å flørte, husk at kjærligheten har ingen alder.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.