Er du singel, men ønsker en partner?

Som du helt sikkert vet er forelskelsen den beste tiden i livet. Da alt går av seg selv og du kunne ha erobret verden og levd på luft og kjærlighet til din utvalgte til evig tid. Patetiske floskler, men akk så sant allikevel. Det å være forelsket er det beste man kan oppleve i livet. 

Ikke alle ønsker å være sammen med noen, men faktisk være alene. Det må jo folk få lov til bestemme selv.

– De som derimot er ufrivillig singel og ønsker en partner kan klare det med glans, med et par små forbehold. Noen mennesker har en tendens til å tro så alt for godt om seg selv, at de er verdens sentrum og  i tillegg lyver om seg selv for at andre skal synes at de er ok. Det er lite smart og blir før eller siden avslørt.

– Et annet forbehold man skal være litt klar over er at man bør senke kravet et par hakk. Om du for alvor tror at niesen til Rihanna kommer kjørende hjem til deg fordi du er så «hot,» og fortjener kun det beste eller nest beste- så kan det hende du blir singel over en lengre tid enn planlagt.

Vær ærlig fra første dag, være deg selv og still krav til kvalitet først og fremst hos deg selv.

Ingen gidder å sitte å høre på skryt, men ikke sitt med hendene i fanget og nikk bekreftende til alt som blir sagt. Vis at du er oppriktig interessert i vedkommende om du er det, vær høflig, men avvisende om det ikke er noen kjemi- da er det bare å skygge banen.

– Husk også at det dessverre finnes mange som er ute etter noe helt annet enn en fast partner. Noen kan være ute etter å lure penger av deg. Send ALDRI penger til noen du ikke har møtt, eller ikke kjenner. Noen kan være så kyniske og gjøre nesten hva som helst for noen tusenlapper. Vær derfor på vakt.

– Å kunne dele livet med noen som elsker deg, er en gave som alle bør få oppleve en gang i livet. Om det varer er jo opp til hver enkelt. Uansett hvor gammel man er, så forsvinner ikke forelskelsens rus. Man bør vite at det å holde på sin kjære krever knallhard jobbing hver eneste dag, tar man hverandre for gitt etterhvert, så kan det fort bli starten på slutten.

Husk at det er en der ute et sted for deg også. Helt sikkert!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.