Fantastiske artister til VG-lista top 20!

21. juni kan du gå på gratiskonsert mitt Oslo sentrum å høre på fantastiske artister både fra inn og utland. 10. april skrev vi en liten ønskeliste på hvilke artister vi håpet på å kunne se på Rådhusplassen i en sommerpreget hovedstad, badet i sol fra morgen til kveld.

Både Madcon, Margaret Berger, Adelén, Kurt Nilsen, Magnus Grønneberg og hans CC Cowboys, og ikke minst min største favoritt- vidunderbarnet Zara Larsson kommer. Alle sammen var med på vår ønskeliste.  I tillegg får du høre Norges beste live-band Kaizers Orchestra, Vamp, DJ Broiler, Eva & Heartmaker,  Maria Mena, Envy, Truls, Sirkus Eliassen samt finske Isac Elliot blir å se og høre på Norges største gratis arrangement.

PROGRAMLEDERE: Aishath Afeef og Kåre Magnus Bergh. Foto: Rashid Akrim, NRK P3Aishath Afeef og Kåre Magnus Bergh. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Her er det så mange flotte artister, at du allerede nå må begynne å omorganisere året sommerferie, så du rekker innom Oslo 21. juni

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gdzJ9wyV3QU[/youtube]

Du får altså halve VG lista live, rett i fanget helt gratis- det må du få med deg om du har rytme som et strykejern, eller er like glad i musikk som Drillo. Dette blir utvilsom sommerens store begivenhet. Klarer du ikke komme deg til Oslo, uansett årsak så fortvil ikke. NRK1 sender showet i sin helhet.

Nordens største musikkfest har til vane å trekke enorme mengder musikk-glade mennesker i sommernatten. Det er ikke urimelig at det kommer mellom 80 – 100.000 mennesker til område Rådhusplassen og ned til Aker Brygge. Med så mange gode navn på plakaten, og det er fortsatt noen uker igjen, så kan dette bli en fin opplevelse for alle.

I år leder Aishath Afeef og Kåre Magnus Bergh showet fra Rådhusplassen. Nytt av året er det også at tv-sendingen fra showet er et nordisk samarbeid, som også blir sendt av de andre nordiske allmennkringkasterne.

Mest imponert vil du kanskje bli av 15 år gamle Zara Larsson fra Sverige.

Har du ikke satt av fredag 21. juni til fest og moro- så er det på tide!

Kilde NRK.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.