Farmen 2013- To av de gjenværende deltagerne kjenner hverandre fra før…

I følge TV2 så skal to av de gjenværende mannlige deltagerne i Farmen 2013 ha kjent hverandre fra før. Det er ingenting som står skrevet i noe regelverk at det ikke er lov på noen måte, men sjansen for det er forsvinnende liten i utgangspunktet. 

Derfor var overraskelsen stor da de to deltagerne gikk på hverandre i heisen på et hotell rett før de skulle til gården. Den sittende storbonden, Magnus Røberg (24) og Jarle Tangerås (25) har spilt fotball sammen gjennom mange år og bor ikke mer enn en times biltur fra hverandre i samme distrikt.

Det tilspisser seg veldig på Farmen da det nå går fra seks til fem deltagere når de går inn i finaleuka.

Berli Gård årets Farmen Foto:  TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

Lasse ble til sin store overraskelse valgt som førstekjempe. Han trodde han hadde en avtale med storbonden om at det var kvinnene på gården som skulle stemmes ut, slik at de gjenværende gutta kunne gjøre opp seg i mellom i finaleuka. Slik gikk det ikke.

Lasse sitter med tre kniver etter å ha vært storbonde like mange ganger med vellykket ukesoppdrag. Da er det naturlig å bli valgt som førstekjempe fordi han blir ansett som den største utfordreren av alle i en eventuell finale.

Kampen om tilværelsen start for alvor nå.

Den siste deltageren som må reise hjem, reiser på verst mulig tidspunkt. Rett før fem deltagere skal kjempe om bil og hytte. Lasse har tidligere gitt klar beskjed til den storkjefta nordlendingen Frode Fagermo at han ville komme til å spare kompisen Jarle, og heller velge en av de andre gutta som han anser som sin største konkurrenter.

 Kampen om tilværelsen utkjempet seg mellom to kvinner og tre menn, vanskelige konkurranser, spørsmål og fysiske tester står mellom deltagerne og en premier som er verdt mer enn en million kroner.

Farmen ser du søndag, mandag og tirsdag på TV2.

 

Kilde tv2.no

Vargas

2 thoughts on “Farmen 2013- To av de gjenværende deltagerne kjenner hverandre fra før…

  1. Hei Kari Janne

   Det er jeg helt enig med deg, men Lasse hadde nok tapt mot de aller fleste. Han var mentalt sliten og hadde ikke fokus på oppgaven. Han ville vel egentlig hjem.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.