Farmen 2013- Premiere mandag 7. oktober- Her er deltagerne!

Gaute Grøtta Grav skal selvsagt være med å følge deltagerne gjennom hele sesongen, en sesong som blir den syvende i rekken for den populære programlederen på TV2. Farmen 2013 er den 9. gangen Norges mest populære reality-serie blir vist, nylig fikk Farmen «Gullruten» som et tydelig bevis på nettopp å være beste Reality-serie.

– Mer enn 6000 deltakere har meldt seg på, og nå er STRIX Television i samarbeid med TV2 i ferd med å spille inn en av de mest spennende sesongene med tidenes mest populære reality-serie. Du vil oppleve intriger, forelskelse, drama, tårer og fortvilelse om du følger med i 10 uker fra nå og fram til jul.

Farmen er kanskje den reality-serie som samler seere fra flest forskjellige aldersgrupper. Hele familien kan følge med og i tillegg like Farmen.

– Det er ikke så rart at så mange som 6000 ønsker å delta når man vet at premien kan være kjendisstatus, bil og hytte til en samlet verdi på over en million kroner. I tillegg har Farmen-produksjonen vært dyktige på å finne fantastiske lokasjoner på gården der innspillingen foregår. Man kan se et lite stykke Norge for hver serie.

Selvsagt passer ikke Farmen for alle, men det er det mange som finner ut etter at de har meldt seg på, det er litt i seineste laget- men det blir det også knallgod underholdning av.

– For deltagerne på Farmen 2013 skaper det minner de vil ta med seg resten av livet, for alle som ser på skaper det magiske TV-øyeblikk og god stemning. Du kommer til å danne deg et bilde av hvem som vinner ganske fort- mulig du har rett, sannsynligvis tar du feil. Den som spiller spillet best vinner hele greia.

FARMEN 2013: Serien skal spilles inn i Aust-Agder, nærmere bestemt på Berli. Gården ligger idyllisk til i blant innsjøer og endeløse skoger, på grensen mellom Grimstad og Arendal kommune .

Berli gård i Aust-Agder er årets FARMEN gård. Foto: TV2.no

Nå er turen kommet til det blide Sørlandet.

– I Aust-Agder, mellom Grimstad og Arendal ligger idylliske Berli Gård. Mellom innsjøer og skoger, ligger gården som deltakerne skal leve ut sitt livs store utfordring, 100 år tilbake i tid. Uten noen som helst form for hjelpemidler som vi kjenner i fag, uten strøm og uten vannklosett. Et eventyr bare få forunt å få være med på.

I 10 uker skal deltakerne kjempe, legge taktikk, og slagplaner som feiler for noen, og som slår til for noen andre.

Det er ikke nødvendigvis den største og sterkeste som vinner Farmen. Vinneren 2012 var ei helt vanlig frisk og rask, normal jente fra Voss på 19 år, det var Ingvild Skare Thygesen som vant både Farmen og fikk seg kjæreste på kjøpet.

Kampen for tilværelsen vil være tøffere enn noen gang, og det skal bare være en vinner som står igjen alene.

– Gaute sier til TV2 at de er veldig fornøyd med årets husmannsplass, og at deltagerne kommer til å stortrives, ihvertfall med stedet. Grøtta Grav møtte sin kone Silje da han var programleder i Farmen 2008, Silje Hvarnes (Villdyr-legen) vant det året hun var med. Paret giftet seg i 2011 og har to barn.

ÅRETS DELTAKERE: Øverst fra venstre: Hege Merete Bergsnev, Lloyd Lorenz, Kristina Austrheim Bratten, Jarle Tangerås, Maren Gjesdal, Anne Beate Ryen og Magnus Røberg. Nederst fra venstre: Hans Olav Hagen, Daria Druzd, Lasse Rød Hansen, Mari Gjørva, Morten Heggdal, Frode Fagermo og Marita Wennevold Hollen.

Foto Tv2.no

Her er mer om de 14 deltagerne som starter på Farmen, vær oppmerksom på at det kommer inn utfordrere, mint fire- kanskje flere.

Anne Beate Rye Teigen (45)

Bor: Numedal
Fra: Nesodden
Yrke: Agrotekniker/driver gård
Sivilstatus: Gift, 2 barn på 21 og 23 år

Kristina Austrheim Bratten (20)
Bor: Bergen
Fra: Førde
Yrke: Psykologistudent
Sivilstatus: Singel

Hege Merete Bergsnev (24)
Bor: Oslo
Fra: Kristiansund
Yrke: Lærerstudent
Sivilstatus: Singel

Maren Gjesdal (19)

Bor: Bønes (Bergen)
Fra: Bønes

Yrke: Student siste året på VGS
Sivilstatus: Kjæreste

Mari Gjørva (20)
Bor: Bergen
Fra: Geiranger
Yrke: Butikkmedarbeider hos Moods of Norway
Sivilstatus: Kjæreste

Marita Wennevold Holden (50)
Bor: Fredrikstad
Fra: Fredrikstad
Yrke: Selvstendig næringsdrivende innenfor kapitalinnhenting
Sivilstatus: Samboer, 2 barn på 24 og 25 år

Daria Druzd (29)

Bor: Hønefoss
Fra: Hønefoss/Polen
Yrke: Fengselsbetjent, lærer og student (bachelor i språk m/fordypning i polsk)
Sivilstatus: Samboer, 1 barn på 3 år
Frode Fagermo (40)
Bor: Ålesund
Fra: Mo I Rana
Yrke: Assisterende banksjef i Sparebank Midtnorge
Sivilstatus: Gift, 3 barn på 7, 15 og 18 år

Hans Olav Hagen (45)

Bor: Fenstad (Oslo)
Fra: Fenstad
Yrke: Driftsoperatør, skole og idretsshall
Sivilstatus: Singel
Jarle Tangerås (25)
Bor: Bergen
Fra: Hatlestrand
Yrke: Hotellresepsjonist
Sivilstatus: Singel
Lasse Rød Hansen (23)
Bor: Oslo
Fra: Sauda (Haugesund)
Yrke:Ferdigutdannet politi vår 2013
Sivilstatus: Singel
Lloyd Lorenz (21)
Bor: Trondheim
Fra: Trondheim, London/Senegal
Yrke: Promotør i reklamebyrå
Magnus Rødberg (24)
Bor: Norheimsund
Fra: Hardanger
Yrke: Tømrer
Sivilstatus: Kjæreste
Morten Heggdal (44)
Bor: Namsos
Fra: Namsos
Yrke: Innsatsleder i politiet
Sivilstatus: Gift, 1 barn på 3 år

*

– På vargas12.com vil du finne absolutt alt du trenger å vite om Farmen 2013. Du må bare sørge for å logge deg inn med mail eller Facebook-kontoen på Bloglovin, så får du siste nytt uten å måtte lete så snart det skjer noe spennende på gården.

 

Kilde: TV2.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.