Farmen 2014- Nå er det DIN tur til å være deltager

Du har tenkt tanke en rekke ganger, hva kunne du ha klart å bidra med på Farmen? Kampen om tilværelsen hundre år tilbake i tid fortsetter også neste år. Nå er det din tur til å delta. Send inn din søknad allerede i dag. 

Farmen er Norges mest populære reality-serie. Neste år er det 10 årsjubileum og det vil bli en ny og spennende jubileumssesong på en ny gård, der 14 deltagere (forpaktere) skal  forsøke å leve slik livet var i Norge i 1914. Med alle de utfordringer og vanskeligheter det var for de som drev med gårdsdrift for hundre år siden.

Hvor Farmen 2014 skal spilles inn er ennå ikke bestemt. Det kan bli langt mot nord, helt i vest, kanskje helt mot øst ved svenskegrensa eller enda en gang til det blide Sørland.

Når du skal søke som deltager på Farmen bør du finne ut hvorfor programselskapet Strix i samarbeid med TV2, skal velge din søknad. Du må være fylt 18 år, du bør skrive så ærlig og ekte som mulig, men også så originalt og unikt at du skiller deg ut i mengden. Husk at du vil konkurrere med nær 6000 andre deltagere.

Foto: Flickr/ TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

– Se for deg opplevelsen som vil vare livet ut. Å møte andre mennesker i en setting der man skal bo sammen på en fremmed gård i 10 uker. Der dere har bare det dere står og går i uten noen hjelpemidler som komfyr, elektrisitet, telefon, PC eller vannklosett. Å gå på utedo i 10 uker er en del av settingen i Farmen.

Kan du takle det og i tillegg bli Norges neste Farmen-vinner? Ja så søk da!

Alt tyder på at det nok en gang er Mr. Farmen personlig, Gaute Grøtta Grav som er programleder i jubileumsåret. Blir det din tur til å delta, og kanskje i tillegg vinne Farmen, bil og hytte og få navnet ditt satt inn med gullbokstaver i kjendis-Norge til evig tid?

Er du av den typen som kan gå i «krigen» å vinne duller, være taktisk klok å få deg de riktige vennene som kan få deg helt fram til finalen? Ja da har du enda en god grunn til å søke.

I tiden som kommer fram til søknadsfristen vil det bli kjent hvor gården deltagerne skal bo på neste sesong. All info rundt neste års sesong av Farmen vil du finne her på vargas12.com.

Skriv deg inn på «bloglovin» eller via Facebook-siden vår, og vær blant de første som får siste nytt om alt som kommer til å skje rundt Farmen 2014. Det viktigste du kan gjøre er å sende inn ditt søknadsskjema nå og innen fristen.

Legg ved bilde og skriv ditt livs søknad så er det kanskje du som er underholdning på TV2 i beste sendetid senhøsten 2014.

Søknadsfrist er 1. mars 2014!

Her er søknadsskjema

 

Kilde TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.