FARMEN 2013- Skal du delta må du søke nå!

Kampen for tilværelsen skal utkjempes for 9. gang. Aldri har interessen vært større, aldri har så mange fulgt med på Norges mest populære reality-serie noen gang. Nå er det din sjanse til å briljere i en tidsreise 100 år tilbake.

– Farmen er et reality-program som har gått på TV2 siden 2001. TV2 leter nå etter helt ny deltagere til en ny sesong av programmet som skal spilles inn i løpet av 2013. Skriv en personlig søknad der du besvarer spørsmålene. Har du problemer med søknaden eller med å sende inn bilder, send spørsmål til farmen@tv2.no.

Her finner du søknadsskjema!

Et sted i Norge står en tom gård og venter på å få ny forpaktere.

Vil du være med å leve som gårdsfolk på en gård i Norge, slik de arbeidet, bodde og levde i 1913? Nå har du muligheten!

Klarer du å være med på spillet, skape venner, gjøre deg synlig, men ikke for sterk, klok, men ikke for dominerende, dyrevenn, men ikke fanatisk og i tillegg være med i de riktige klikkene helt til finalen, da kan du vinne både bil og hytte til mange hundre tusen kroner i premie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcxXB7aPCls[/youtube]

 Det er ikke nødvendigvis den største og sterkeste som vinner Farmen. Vinneren 2012 var ei helt vanlig frisk og rask, normal jente fra Voss på 19 år, det var Ingvild Skare Thygesen som vant Farmen og fikk seg kjæreste.

Neste vinner kan bli deg, men da må du søke nå!

TV2 og produksjonsselskapet Strix Cating er nå på utkikk etter gårder i Aust-Agder, Vest-Agder og Hordaland. Gården skal være et varmt og trivelig sted for deltakerne å være. Et som ligger øde og vakkert til. Det skal være et slags drømmested.

Dette stedet kan være der du forandrer ditt liv for alltid, om du ikke vinner, men få være med på Farmen 2013 skaper det minner du vil ta med deg resten av livet.

Søknadsfrist er allerede 1. april, og det er INGEN spøk!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.