Feriesentralen hjelper deg og din familie i sommer -bidra selv også!

Feriesentralen er et fantastisk tilbud til alle familier i Norge som ikke har funnet på nok å gjøre, som kanskje ikke har midler til å reise eller som av andre grunner synes sommerferien blir i lengste laget.

Feriesentralen er et samarbeid mellom flere foreninger og er laget ut i fra Unicefs «Den ene», et prosjekt som er produsert, laget og eid av Unicef Norge og i samarbeid med «Gjensidige Stiftelsen.»

Les mer om bakgrunnen for dette unike tilbudet gjennom Unicefs nettsider.

Hvert år får UNICEF Norge henvendelser fra barn og unge, men også voksne, som gruer seg til sommerferien. Barn og unge forteller at alt som er tøft og vanskelig, kjennes sterkere når de daglige rutinene faller bort og tankene får mer tumleplass.

Om

Foto: Feriesentralen.no


– Andre gruer seg fordi de ikke skal noe i ferien. Annerledesheten og ensomheten blir ekstra synlig når det forventes at man skal være glad og delta i fellesskapet, selv når man føler man ikke hører til noe sted.

Voksne forteller om økonomiske bekymringer og følelsen av utilstrekkelighet over ikke å kunne gi barna de samme opplevelsene og tingene vennene deres får.

Finn på noe å spennende å gjøre med flere familier i samme gate i samme nabolag. Vær kreativ og hjelp til å finne på noe sammen med andre. Det trenger så absolutt ikke å koste mye penger heller.

Har du en hytte, spleis på fergebilletten og ta med så mange det er plass i alle bilene i gata og reis!

Sommeren skal være ferie for barn og unge, foreldre med anstrengt økonomi kan få til en hyggelig ferie for barna uten at det skal bli til noen problemer. Feriesentralen er der for alle.

Kilde: Feriesentralen.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.