For tidlig sæd-avgang som Knausgård?

Tusenvis av kvinner og menn har lest sin Knausgård med stor iver og fått et innblikk i hans tidlige liv der for tidlig sæd-avgang var et problem. Man kan vel ikke kalle forfatteren Karl Ove Knausgård for mannen som gav for tidlig avfyring et ansikt, men mulig har det hjulpet gutter og menn i samme situasjon.

– Kanskje er dette problemet noe av det mest pinlig man kan snakke om både privat, hos lege eller blant venner. Man snakker vel ikke om tema til noen om man kan unngå det, men da er det vanskelig å få hjelp også. Ved å skrive om tabubelagte tema, prøver vi å hjelpe de som trenger å få belyst vanskeligheter i hverdagen.

Nå vil kanskje noen si at dette er et luksus-problem og langt verre om det var motsatt.

– Sex-livet er viktig for alle. Fungerer sexen dårlig i et forhold vil resten være vanskelig også. Det finnes ingen fasit for et godt sexliv, det må prøves ut, feiles og prøves igjen. Noen ganger kan det ta tid før begge finner ut hva som er best for seg selv og for den andre. Her må man være ærlig å si det som det er.


– Ofte kan det være så vondt å erkjenne ereksjons-problemer eller for tidlig sæd-avgang at mannen trekker seg unna istedenfor å gå inn i problemet, forstå det og deretter undersøke mulige løsninger. Opplevelsen av ikke å prestere godt nok i sengen kan rett og slett være så betent at mannen velger å flykte fra problemet istedenfor å gjøre noe med det.

– God kommunikasjon er et undervurdert punkt over saker som må være på plass for at forholdet skal fungere. Man må være voksen nok til å det som det er. «Sorry min snille kjæreste, dette fungerer ikke for meg- kan vi prøve det slik i stedet, så kanskje det går…» F.eks.

– Sex mellom mennesker er sannsynligvis kommet for å bli en stund, forhåpentligvis. Derfor bør man ta utfordringen, forklare problemet for sin partner, søke legehjelp om nødvendig. Livet er for kort til å gå glipp av god sex pga av problemer som kan løses på enkelt vis. Noen ganger er det nok med en samtale da utfordringen kan være et mentalt problem, at man forsøker for mye, eller ikke kan klare å holde igjen uansett pga mentale sperrer.

– For de som ikke kommer når de ønsker det som mest, kan det være til stor hjelp å bruke sex-leketøy for både han og henne. Det finnes snart ikke et soverom i Norge uten en skuff full av dildoer, anal-kuler, «but-plugs» og vibratorer. Til og med tanta di har en på lur. Nå er det langt mer normalt at også menn finner ting de setter pris på i nettbutikker med godt utvalg.

Knausgård har garantert fått skikk på saken og det kan du også, du må bare tørre å innrømme fakta for deg selv.

Ikke lev livet ditt på vent- sliter du så gjør noe med det. Nå!

 

Vargas

 

Foto: Flickr/  NikksGoerge

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.