Forbudt og opphissende- legg vekk trusa

Kvinner som har selvtillit nok til å gå uten truse, og bare med en enkel sommerkjole har også valgt å gjøre det riktige for sitt eget underliv. Syntetisk undertøy medfører gjerne kroppslukt og svette etter kort tids bruk. Ull, silke og bomull derimot, slipper fuktighet lettere gjennom. 

Derfor bør du velge å helst sove uten truse, eller velge bomull eller silke. Den som velger ull-truse på sommeren bør ta seg en ekstra titt i speilet og spørre vedkommende, «Hva skjer a?»

Kvinner som bruker ubehagelige og kløende undertøy bør finne ut hvorfor det er slik, og selvsagt bytte til et mer behagelig plagg, eller droppe trusa helt.

Foto: Flickr/ L’ interprete

– Mulig passer det seg ikke om man skal i en sosial setting å sitte ved bordet i en tynn sommerkjole uten truse på, men det kan være svært pirrende, oppleve å  gjøre det forbudte, det kan tenne deg voldsomt.

– Langt flere enn man skulle kunne tro, velger å gå uten truse sommerstid. Om det er for den medisinske gevinsten eller for å kjenne at det kiler litt ekstra der nede er det ikke gjort så mange undersøkelser på.

– Underlivet ditt trenger rett og slett en trusepause, og gjør det til en vane at du alltid sover uten truse, det kan gi helsegevinst og et mer spennende sexliv og det er nødvendig. Sexy undertøy har sin misjon til sin tid, men det kan være greit å peile det inn på den helt spesielle anledningen.

– Kvinner med sexy undertøy føler seg også mer sexy med det lille ekstra, hun føler seg mer feminin, attraktiv og får nok selvtillit til å vise at hun er stolt av kroppen sin. Selvtillit er som kjent viktig i alle faser av livet.

Noen andre ganger kan man få mer selvtillit av å gjøre det helt motsatte, og «forbudte» å droppe undertøyet helt.

Kilde: Klikk.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.