Fotball-Europa ler av duste Norge- Selger ikke billetter til landskamper

Svenskene ler så de griner av norsk fotball generelt, og landslaget spesielt  og det er kanskje ikke så veldig rart.

Gutteklubben grei med Nils Johan Semb i spissen har gått ut på dato for lenge siden. NFF er gubbeforening, som fortsatt skriver sine notater på steintavler. Her har det ikke vært gjort endringer siden Odd Evensen gikk av som fotball President i 1970.

Presidenten i NFF pr 2013 er det ingen som kjenner, men han er kjent for å ikke være likt blant de fleste rundt seg i forbundet, i følge flere mediaoppslag de senere årene er Yngve Hallén alt annet enn samlende.

Nye koster, nye tanker og ikke minst nye krefter må slippe til i den sidrumpa nisselue mentalitet som regjerer på Ullevaal Stadion. Når det koster drøyt 700 kr for en familie å se landslagsfotball så kan de nesten skylde seg selv.

Flagg på halv stang

Sverige skal spille mot Irland om kort tid. Der er det solgt 50.000 billetter, på det splitter nye «Friends Arena» i Stockholm. Det blir fullt hus og stormende jubel. Prisen er betydelig rimeligere i Sverige, og det er alltid fullt på viktige landskamper.

På Ullevaal er det solgt skarve 9000 billetter, og de fleste er sannsynligvis til bedrifter og sponsorer som allikevel ikke dukker opp. Ok at motstanderen er Albania, men det er en viktig VM-kvalifiseringskamp, det er direkte pinlig at Norge og NFF ikke klarer å fylle vår lille «stor-stue» på 25.000 sitteplasser.

Norsk landslagsfotball og NFF ligger nede som aldri før, ingen har tro på at Norge og Drillo klarer å kvalifiserer seg, derfor går ikke folk på kamp heller. Her må det tenkes nytt, og markedsføringen endres kraftig. Spør du 10 tilfeldige på gata, vil ikke mange av disse engang vite at Norge skal spille en viktig VM- kamp.

Så lenge det er den inkompetente ledelsen som styrer norsk toppfotball, med Semb og Hallén  i spissen, vil ikke Norge som internasjonal fotballnasjon komme seg opp fra det gjørmehullet de er i nå, før det kommer inn nye kloke hoder som tør å tenke nytt og i tillegg tør å gjøre markante endringer.

Det er ikke bygget en større stadion i dette landet på 25 år, med unntak av Telenor Arena. Satsingen på et slagkraftig norsk landslag kan ikke komme av seg selv og gode minner fra 90-tallet bare fordi vi enda har Drillo.

9000 solgte billetter til en VM-kamp er en så stor skam at NFF-styret burde gå på dagen!

Norge er en kvise på Fotball-Europas rumpe!

Vargas

4 thoughts on “Fotball-Europa ler av duste Norge- Selger ikke billetter til landskamper

 1. Du skriv:
  » Det blir fullt hus og stormende jubel. Prisen er betydelig rimeligere i Sverige, og det er alltid fullt på viktige landskamper.» Kva med å følgje opp og faktisk få med kva prisen er på den svenske arenaen?

  «Norsk landslagsfotball og NFF ligger nede som aldri før, ingen har tro på at Norge og Drillo klarer å kvalifiserer seg». Det er vel i verste fall løgn, og i beste fall historielaust. Etter Drillo sitt comeback er vel resultata vesentleg betre enn då forgjengarane Semb og Hareide leia. I tillegg har jo u21-landslaget kvalifisert seg til sommarens EM, som ein av 8 (!), åtte, nasjonar i Europa. Og dette for første gang sidan 1996 (?). Landslaget ligg og på 2. plass med gode moglegheiter for å kvalifisere seg til Brasil.Seinast i går slo og det «nye» u-21 landslaget Skottland 3-1.

  Det er veldig populært å slakte norsk landslagsfotball og NFF om dagen, men det blir veldig ofte utan substans. Dette var etter mi meining ein veldig subjektiv tekst, utan noko argument for det ein hevdar, og det blir derfor berre eit oppgulp av forfattaren sine eigne meiningar.

  Mvh

  1. Hei Rolf

   Prisen på den svenske arenaen ligger 25% under den norske, om det var viktig å få fram.

   U21 Landslaget har gjort det bedre enn forventa ja, men Drillo har ikke hatt den suksessen du prøver å få fram.

   Om du ikke er enig i innlegget så er det ok, men det mangler over hodet ikke substans, argumentene kommer på løpende bånd, hvorfor Norge
   ligger nede med brukket rygg.

   Denne teksten ble skrevet en uke før tapet mot Latvia, hvordan synes du det gitt på Ullevaal Rolf?

   Er det ikke på tide med endinger? Skal vi leve med denne amatørmessige ledelsen som ikke har turt å gjøre endringer mht treningsgrunnlag, kosthold og
   taktiske ferdigheter? Norske spillere trener nesten ikke på teknikk, det vises tydelig i de to siste kampene for U21 og A laget.

   Norge U21 ble overkjørt av Spania, A laget banket av Latvia. Da synes jeg dette oppgulpet du kommer med her faller på sin egen urimelighet. Du har åpenbart ikke peiling Rolf!

   Vargas

 2. At U-21 ble overkjørt av verdens beste fotballnasjon er vel ærlig talt helt forventet og ikke spesielt rart. Er omtrent ingen som slår Spania om det skulle være U-21 eller A-lagsfotball. Det eneste unntaket i det siste er vel finalen i prøve-VM nå i sommer.

  1. U21- er ikke problemet for norsk fotball, tvert i mot, de har gjort det overraskende bra i lengre tid. A-laget derimot, der brenner det på dass for å si det mildt.

   Takk for kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.