Norges ledende blogger- Caroline Berg Eriksen,  best kjent som «Fotballfrue», som lever av å lure unge lesere til å handle dyre varer fra nettbutikken sin, samt at hun og ektemann lever av å lure lesere til å tro at Lavkabo er guds-gave til en bedre helse. Paret som elsker å framstå som Barbie og Ken har halve bloggosfæren i mot seg. 

Topp-bloggeren som gjentatte ganger er tatt med trusene nede for å prøve å tuske til seg penger for å omtale diverse produkter i sin «fantasi- blogg» er nå en het potet i mang et kommentarfelt.

– Om du tar et titt i hennes eget kommentarfelt, er det svært lite kritikk- utelukkende ros og pene kommentarer. Hvorfor det tror du? Fordi saklig kritikk og kommentarer som stiller kritiske spørsmål, med et tastetrykk slettes en etter en. Tenk om det kom en kommentar som kan ødelegge hennes «perfekte» verden som framstår som patetisk, kunstig og aggressiv.

Rykter i bloggosfæren skal ha det til at Eriksens blogg er på førsteplass pga utstrakt bruk av kjøpte klikk og besøkende. Dette er ikke bevist, kun et rykte, men det bør jo stilles et spørsmålstegn ved at en blogger kan ha opp mot 100.000 lesere, daglig. Et imponerende tall.

– Selv har denne lille bloggen vært i tottene på Eriksen, hovedsaklig på uenigheter rundt hva Lavkarob kan bety i ekstrem grad over tid. Men nå har Caroline Eriksen tatt munnen for full og forsøkt å oute en privat og anonym blogg. En bevisst ondsinnet og patetisk handling som forteller det meste om hvordan denne personen egentlig er.

Mange bloggere har fått så ørene flagret av «Fotballfrue» fordi de har stilt kritiske spørsmål eller klaget på produktene hun selger og reklamerer for.

Hennes vordende barn, som forøvrig også skal gå på Lavkarbo diett- ifølge Eriksen selv, er ventet i slutten av november. Da er det fristende å ønske lykke til med melkespreng, og morgenkvalme. Kanskje virkelighet endelig slår ned i Eriksens hjem som en bombe og at den digre rosa-boblen paret lever i endelig sprekker.

Barnet våkner hver tredje time og skal ha pupp, da er det ikke like lett å holde den kunstige og polerte fasaden lengre. At to voksne mennesker kan gå så langt i å framstå som «perfekt» og i tillegg gå i klinsj med oss vanlige og dødelige kan være bevisst.

For de mest desperat kan alle reklame og omtale være god reklame.

Har du vært i konflikt med Norges mest «perfekte» par?

 

Vargas

 

Foto: Flickr/ ChistesTuiteros

 

 

Tags: blogg fotballfrue Caroline Berg Eriksen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Deadline Day! Hvem blir værende, hvem kommer og hvem går?

Den viktigste dagen i sesongen er den avgjørende Deadline Day. Da skjebnen til mange spillere blir avgjort. Hvilke lag lykkes...

Hvem drepte Anja? Gjerningsmannen vil bli tatt!

Svært mange likhetstrekk setter Anja- saken opp mot Sigrid-saken for et år tilbake. En ung kvinne blir meldt savnet for deretter å...

Lukk