Fotballfrue og Blondinbella mest søkt på Google

De norske og svenske topp-bloggerne Caroline Berg Eriksen og Isabella Löwengrip har mange hundre tusen lesere hver eneste dag til sammen. Det utgjør også toppsøket i Google i de to nabolandene.

Så kan man selvsagt diskutere hva som gjør de to nybakte mødrene så interessante for så mange.

– På kategori personer i Sverige og bloggere i Norge havner altså to kvinner med flere likhetstrekk, de har tidligere kranglet åpenlyst om blant annet kropp og hva som er ok å vise fram på hver sin respektive blogg. Nå er de derimot både venner og kolleger via et av Isabella «Blondinbella.se» Löwengrips selskap.

Photo: Det svåraste i att nå sina drömmar är att våga och tro på sig själv. Om det föreläser Isabella "Blondinbella" Löwengrip den 22 april. Mer info och biljetter här: http://oak.ctx.ly/r/k6da

Foto: Copyright Blondinbella.se

– Begge de to topp-bloggerne har tjent flere millioner kroner på sine blogger og den svenske sees på som rosabloggernes mor. Blondinbella ble startet da Isabella var 16 år gammel. Nå, 7 år senere er flotte Löwengrip mangemillionær, forfatter, foredragsholder, mamma og eier av tre bedrifter som går med solid overskudd.

Fotballfrue, som bloggen til Norges mest kjente blogger Caroline Berg Eriksen kalles- har også blitt rik på sin  blogg. Nær tre millioner kroner tjente hun i 2012. Alt tyder på at hun har tjent enda mer penger på sin blogg i år. Det faktum at hun og den svenske topp-bloggeren har så mange lesere i Norden, er en av de viktigste årsakene til den store inntekten.

Annonser, «affilate-program» og blogginnlegg med reklame eller linker til diverse selskap, gir store inntekter når leserne er så mange som i disse tilfellene. Svært store inntekter.

Nå har altså verdens største søkemotor på Internett, giganten Google, bekreftet at det er bloggerne Fotbalfrue og Blondinbella folk først og fremst søker på i Norge og Sverige.

Berg Eriksen skapte rabalder da hun var «frekk nok» til å legge ut bilder av seg selv i trusa, bare fire dager etter fødsel og med det som lett kan minne om en flat mage med «six-pack». Det ble for mye for mange, som også irriterte seg kraftig over slik oppførsel og slik havner man altså på topp i Googles søkebarometer.

Forstå det den som kan.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.