fotballpresident Yngve Hallen framstår som en hykler

I et desperat forsøk på å komme til Brasil, tross små sjanser, valgte Hallen å sparke Norges mest suksess-rike landslagstrenere gjennom alle tider, på en ufyselig og utspekulert måte. Fotballpresidenten framstår som en hykler.

Det var kun to kamper igjen av Egil Olsens karrière som sjef på det norske landslaget. Han hadde fortjent de to siste kampene mot Slovenia og Island for lang og tro tjeneste, til tross for skuffende resulterer over til i VM-kvalifiseringen mot VM i Brasil 2014.

Noen lyver så det renner i denne saken. Semb og Høgmo på en side, Hallen og Kjetil Siem på den andre.

Fotball president Yngve Hallen Foto: Idrettsforbundet

– Per Mathias Høgmo som ble den utvalgte til å ta over etter Drillo, påstår hardnakket han aldri ville tatt jobben nå om ikke Egil Olsen aksepterte det. Hallen og hans makker Generalsekretær Kjetil Siem ser ut til å ville markere seg ved å koke sammen en dårlig story, de sitter igjen som klovner.

Drillo har gjort det han er satt for og har en kontrakt som skulle vare ut 2013, så kommer dette uredelige spillet fra de høye herrer i NFF. Hallen påstår enighet mellom han selv og Egil, det er løgn. Drillo ble sparket bak Nils Johan Sembs rygg. Han er vingeklippet og gjort til latter av sine egne.

Semb som toppfotballsjef burde selvsagt ha vært informert om hvordan dette foregikk. Det var han ikke, det er selvsagt også feil. Høgmo klarte ikke å få det resultatet Hallen ønsket seg ergo er denne farsen et faktum.

Flere av Egil Olsens spillere med Carew, John Arne Riise og Tarik i spissen går nå ut og støtter sin gamle elev i media. Ingen av disse har spesielt noe til overs for de høye herrer i Fotballforbundet. Forståelig nok.

– Så spørs det om det norske folk vil ha ledere som bruker mafiavirksomhet for å fremme sine behov, det vil vel ingen. Dette bør alle som en- gjøre NFF toppene oppmerksomhet på, ved å rope på Hallens avgang på Ullevål Stadion når Norge møter Island.

En kamp som skulle være den siste for Norsk fotballs suksesstrener nummer en. Den eneste treneren som har fått sparken som landslagssjef, utelukkende grunnet manglende styring og dårlig dømmekraft fra en hyklersk fotballpresident Yngve Hallen.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.