Fra Disney-stjerne til verdens største sex-ikon

Miley Cyrus (20), som du sikkert husker som Disneys Hanna Montana for noen år tilbake, har nå endret stil, fullstendig.

Sakte, men sikkert har flotte Miley gått fra å være en uskyldig barnestjerne til å bli et sex-ikon av de helt sjeldne.

Hun skal via sosiale medier innrømmet at hun mer enn gjerne kunne ha gått til sengs med Rihanna så snart hun fikk en sjanse. I de fleste musikkvideoer den mye omtalte artisten deltar i, har hun lite eller ingen tekstiler på seg.

I mange år allerede har Cyrus spilt på sex for å få bort sitt ungpikestempel i fra Disney-tiden som gjorde henne til en av verdens best betalte unge TV stjerner i USA som Hanna Montana.

– Det er ingen hemmelighet at Miley Cyrus har hat en turbulent og spennende barndom, Hennes far Billy Ray tok henne med på turné fra hun kunne gå og hun har fått merket kjendis livet på kroppen fra starten i sitt unge liv.

– Nylig promoterte hun i en kampanje mot hudkreft, og poserte like godt splitter netto for Marc Jacobs som stod for promoteringen. Allerede som 15 åring florerte det av nakenbilder på Internett av den aktive ungjenta.

Miley er forlovet med skuespilleren Liam Hemsworth (23), kjent fra «The Hunger Games» og det ser ut til å gå mot bryllup for paret. Mileys søster, Noah har utnevnt seg selv som forlover.

– Negative omtaler som går på 20 åringens flørt med narkotika og alkohol har gjort at hun unngår media mer enn ellers. Nylig søkte Cyrus støtte hos sin gode venninne Britney Spears.

Må innrømme at det ikke er så lett å synes synd på en tidligere barnestjerne som sliter med å bli voksen. Som i tillegg ser ut å bli verdens største sex-ikon for øyeblikket.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.