Framtiden din ligger i en god nettside!

Er du en privatperson med behov for et godt nettsted, du jobber kanskje i en bedrift som bør ha et nytt og moderne ben inn i Cyberspace eller på World wide web. Med de riktige kontaktene så kan du revolusjonere din bedrift ved å nå ut til dine potensielle kunder. Uansett størrelse på bedriften. 

– Ved å plukke kvalifiserte  mennesker til å gjøre jobben for deg, kan du gjøre det du kan best. Nemlig å skaffe kunder som handler hos deg og din bedrift. Ved å nå ut til så mange som mulig via Internett er bedriften din konkurransedyktig, riktig etablert og framtidsrettet mot din kunder både nå og i framtiden.

Internett og bruken av nettsider til å presentere produkter til riktige kunder er selvsagt en del av en jobb en nettside gjør for deg. Du slipper å tenke på det, du skal bare bistå kundene når de endelig kommer til deg.

Nettbrett, smarttelefon, og PC og i alle bildelformat uansett plattform. Du kan få det som du vil med ditt nettsted. Hva skal du med et flott design og en rask nettside om dine kunder ikke finner det de leter etter?

Ditt nettsted må optimaliseres mot ditt behov for å skaffe den kundegruppen du søker. Du har all grunn til å være stolt over det du har skapt, men veien videre går du via Internett og da skal du være forberedt.

Via den ultimate kunnskap i å optimalisere ditt behov i en god nettside, kan din bedrift gå en trygg framtid i møte. Her er de beste grunnene:

 •  Vi skaper et verktøy for deg og din bedrift som du vil være stolt av å selv ta i bruk til dine kunder.
 • Kanskje du trenger et funksjonelt publiseringssystem, en online dokumentbank eller en enkel blogg eller nyhetsstrøm?
 • Eller er opptatt av parallell publisering til ulike sosiale kanaler, som Twitter, Facebook, Instagram eller LinkedIn?
 •  Ved å få personlig service av folk som bryr seg og som ikke gir seg før du er fornøyd, uansett utfordringer, er bare et sikkerhetsstempel for vår kvalitet. Vi følger din prosess fra start til mål. Vi er ved din side til du er 100% fornøyd. 

– Framtiden ser lys ut for norske bedrifter som velger å sikre seg gode kunnskaper i innovative forretninger. Sørg for å være tilstede via nettet når dine potensielle kunder søker etter bedrifter i din kategori. Det kan være vanskelig uten en god og informativ nettside som hjelper dine kunder å finne fram til dine produkter.

Om du bruker WordPress så er det nettopp den form vi i Nytt Nettsted bruker. Bli en av våre fornøyde kunder ved å ta kontakt før dit nettsted er ut-datert.

 

Foto: Flickr/  Ed Yourdon

Vargas

 

7 thoughts on “Framtiden din ligger i en god nettside!

 1. Husk en liten regel som du bør legge deg på minnet. Om et firma eller noen andre skryter av å være best på webdesign, søkemarkedsføring, linkbygging og lignende tjenester så utfør alltid en lite google søk på disse søkeordene som de mener de er best på. Er dem ikke plassert bland de 10 første i Google så er dem neppe best heller.

  1. Hei Andreas

   Et Goolge søk er ikke nok for å fortelle om en bedrift er blant 10 beste eller ikke, det skal litt mer til enn som så.

   Hilse til Lisa Nilsen;)

   Vargas

 2. Nå er jeg enig både med Andreas og Vargas. En bör gjöre en undersökelse i sökemotorene for å se på treff fra de som påstår väre seg best. Dette gjelder spesielt SEO, men som Vargas også sier; Det er ikke nok med topp plaseringer i Google for å väre best. Det som er viktig å holde sine önskede sökeord under overvåkning for å se hva og hvem som skriver om emnet. Hei foresten Vargas, en stund siden jeg var inn her nå, ser bare bedre og bedre ut. Stå på og god jul til deg…

  1. Hei Stig

   Å finne gode bedrifter som setter kunde først og som ikke gir med problemene eller utfordringene de får, før kunden er 100% fornøyd vokser ikke på trær.
   Heller ikke i Norge, det er det som er poenget med dette innlegget. Å måle førsteklasses service er veldig vanskelig.

   Takk for hyggelig kommentar, og god jul til deg også.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.