Hva er det med nordmenn og fredagen? For veldig mange er den rene helligdommen i form av at den skal ha de samme ritualer, uansett! Vil du ha uvenner for livet, be de bort på en F R E D A G!

Det er liten tvil om at vi som bor her oppe i nord, har vaner og tradisjoner vi ønsker å beholde og ta vare på, nesten for enhver pris. Jula skal feires på nøyaktig samme måte hvert eneste år. Helst med akkurat de samme menneskene, som skal sitte på de samme plassene som de gjorde i fjor.

Gjett en gang om det skal være den samme menyen som i fjor også?!

Fredagen er også blitt en dag der småbarnsfamiliene skal spise Taco og se på TV, de eldre skal smake på Taco for første gang, og se på TV. Mens de som har litt større barn muligens får hjelp til å lage Taco, og de ser på TV, med lap topen i fanget. ´

Tradisjoner, vaner og ritualer er kanskje bra for oss nordmenn, og mulig er det godt å ha en dag å glede seg til gjennom hele uka. Om det er slik i andre land er jeg ikke så sikker på.

La din fredag være som den er, og gled deg gjerne til den neste også, men prøv å gjøre ditt for at alle rundt deg får en minst like tradisjonsrik fredag som det du har hatt gjennom livet.

På den måten holdes fredagen i hevd som den Hellige!

Kjenner du deg igjen?

Vargas

Tags: Fredag

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Våren kommer, kle av deg og løp naken du også…

Endelig er vi ferdig med vinteren. Mars er på alle måter definisjonen på vår enda det kan være både snø...

Norges mest leste blogger risikerer fengsel for å skrive om Tone Damli

Denne mannen som påstår at han er en blogger, er selvsagt ikke det. Han er en klovn som velger å...

Lukk