Frieri på Robinson?

«Robinson» vs «Paradise Hotel», tidenes ultimate Reality-kamp er allerede i gang på en øy et vakkert sted i Øst. Her er det allerede et kjærestepar på det ene laget. Ryktene sier at det kan gå mot et frieri.  

Paret møtes nettopp da begge var med i en tidligere sesong av nettopp «Robinson» for tre år siden. Hvor romantisk er ikke det?

Alita Kristensen (27) er samboer med David Sandem (32), men de er ikke mer enn det. David har noen planer som kan bli svært så rørende både for Alita og resten av laget. Problemet i denne sesongen, som tidligere sesonger av «Robinson,» Det er Christer Falk som styrer butikken, han kan finne på all mulig faenskap som kan skille paret. Ikke fordi de ikke skal få være sammen, men fordi det er en del av spillet.

På Robinson-øya kan man være real, snedig eller sjofel, men det er viktig å være forberedt på at de andre deltakerne er enda bedre, verre eller mer utspekulert enn deg. Hvem er den ultimate realitydeltakeren? «Robinson»-ekspedisjonen er et av de mest populære programmene på TV3 gjennom tidene – 2013 blir intet unntak.

robinsonekspedisjonen2013


David kan ikke få fridd til sin Alita om de splittes.

Kan han gjøre det allerede i neste episode av Norges mest spennende reality-serie?

For alle som følger godt med i denne typen underholdning, husker godt at Kristian Réne Johnsen fridde til sin Tina Skovdal med en forloveleses ring. Nå kan det altså skje i «Robinson» også.

Ingen steder i verden er vakrere enn øyene i Malaysia, stedet kan få enhver håpløs romantiker til å gå av skaftet. Bare programleder Falks planer kan ødelegge stemningen.

Om frieriet skjer i neste episode eller senere må du neste se på TV3 hver søndag kl 20:00.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.