Frodige kvinner kan være minst like sexy som tynne

Frodige kvinner med noen ekstra kilo har ofte litt lavere selvtillit enn sine medsøstre som går rett inn i hvilket som helst plagg i hvilken som helst butikk-kjede.

De som har noen kilo ekstra må ofte innom butikker og kjeder tilegnet frodige damer som har større rumpe, frodigere lår og større pupper enn sine venninner.

De færreste av disse kvinnene er ikke klar over at mange menn synes at nettopp de, med noen kilo ekstra er både flott og sexy. For mange så er det populært å si at skjønnheten kommer innenfra og utseendet ikke har så stor betydning.

Det er selvsagt en sannhet med visse modifikasjoner.

Utseendet har betydning, men ideal mannen og kvinnen er ikke Barbie og Kent lengre, som de kanskje var det på åttitallet engang.

For alle kvinner som hater å handle klær pga manglende størrelser er Internett det eneste håp. Det er finnes gode nettsider, med masse sexy antrekk om du bare leter litt.

NÅ skal menn være minst like «handy» som de er kjekke. Har de et bra smil og en ok rumpe så er mye gjort. Om de er litt lubne betyr mindre nå enn før.

Foto: curvygirlrevolution.com

Mange kvinner setter mer pris på en mann med fornuftig holdning til penger, at han kan bidra med hus, barn og middag, enn at han ser ut som en gresk Gud.

Nettopp den holdning er menns ønske til kvinner også.

De fleste menn vil heller ha en blid, omgjengelig og frodig kjæreste med noen kilo for mye, men som er villig til å bidra der behovet melder seg i dagens hektiske hverdag, der alle brikker skal falle på plass i familiens puslespill.

Selvsagt kan tynne jenter være både huslig, pene og blide de også, men problemet med kvinner som ofte får høre at de er flotte, sexy og har en etter alle solemerker, «perfekt» kropp, kan lett få i overkant mye selvtillit.

For disse kvinnene betyr utseendet alt, og da kommer det aller meste i andre rekke.

– Hovedpoenget i dette innlegget er å gi store frodige og sexy kvinner litt selvtillit. De fortjener å høre at det er mange menn som langt på vei ønsker å være sammen med en kvinne som er fornøyd med det hun ser i speilet, enn en som alltid er misfornøyd, men allikevel kommer inn i de klær hun kjøper uten problemer.

Hadde langt fler menn lest blogginnlegg, ville dette enkelt ha blitt bekreftet, dessverre så er 90% av alle blogg-lesere i Norge unge jenter og kvinner. Derfor kan denne påstanden få ufortjent mye kritikk, men jeg tar allikevel sjansen på å publisere det.

 

 

Vargas

4 thoughts on “Frodige kvinner kan være minst like sexy som tynne

 1. »Selvsagt kan tynne jenter være både huslig, pene og blide de også, men problemet med kvinner som ofte får høre at de er flotte, sexy og har en etter alle solemerker, “perfekt” kropp, kan lett få i overkant mye selvtillit.

  For disse kvinnene betyr utseendet alt, og da kommer det aller meste i andre rekke.»

  Det er jo vell og fint at du vil gi oss frodige mennesker bedre selvtillit. Men måten du skriver på er nedlatende, og ikke mye bedre enn det kropps idealet vi har idag.
  Ikke alle såkalte »tynne» jenter har i »overkant mye selvtillit». Det jeg reagerer aller mest på er hvordan du generaliserer og skriver: »For disse kvinnene betyr utseendet alt, og da kommer det aller meste i andre rekke»
  NEI, slik er det altså ikke. Jeg blir direkte sint for dette. Jeg er en av dem med ekstra kilo, men syns IKKE det er greit å rakke ned på kvinner som er slanke. Fy, fy, fy..

  1. Hei Veronika

   Mulig noe av innlegget burde ha vært formulert annerledes, og det kunne kanskje ha stått «for de fleste tynne kvinner».
   Poenget er ikke å genrelasere eller skrive nedlatende mot tynne kvinner. Faktum er, uansett om du liker det eller ikke- at kvinner uten vekt
   problemer eller har det som kalles normalvekt, kommer inn i akkurat de klærne de vil. Frodige og større kvinner har store problemer med å finne
   sexy og utfordrende antrekk de trives i og tør å vise seg fram i.

   Her rakkes det ikke ned på tynne, det er ihvertfall ikke intensjonen med dette innlegget. Poenget er å framheve frodige kvinner, og at disse
   kan være minst like sexy som de tynne, som setter andre fokus. Om du ser hva de 30 øverste bloggerne i Norge skriver om, så er det seg selv, sitt utseende
   og sin stil- INGEN av disse kan kategoriseres som frodige.

   Takk for at du stakk innom og skrev en kommentar. Velkommen tilbake.

   Vargas

 2. Jeg er helt enig i at utseendet selvfølgelig betyr noe – for man skal jo like det man ser. Men det er noe som bør være subjektivt, og ikke tillært.

  For meg er et utseende jeg liker hovedsakelig basert på at vedkommende ser ut som et «godt menneske» – og sånt kan man faktisk se i øyne, holdninger osv – og ikke minst når vedkommende åpner munnen. Hudfarge, størrelse og sånne ting ser jeg aldri på – og heller ikke andre sånne ting. Jeg ser på sjarme, selvtillit og om vi «klaffer».

  Jeg vet at du leste innlegget mitt om Jaquesson nettopp, og hun er jo et «ideal» i egne øyne kroppsmessig. Jeg har ikke sett programmene hennes, men har fått med meg reklamene – og må si at jeg finner mange av deltakerne vesentlig vakrere og mer tiltrekkende enn henne – og ikke minst med vesentlig mer utstråling 🙂

  1. Hei

   Så hyggelig å se deg innom:)

   Forskjellen på endel menn og kvinner når det kommer til utseendet er nettopp den at kvinner ser på andre verdier, enn nettopp utseendet. Menn
   er som du sikkert vet litt enkle sjeler, og blir sjarmert av et pent smil, store pupper og kanskje en frodig rumpe. Jeg skjønner dine verdier, og er til dels
   enig med deg. Det skal selvsagt klaffe på kjemi, ellers er det ikke liv laga.

   Når det kommer til Kari Jaquesson så er hun en storm i et vannglass, jeg noterer ikke lenger hva hun sier, jeg bare registrer at hun snakker.
   Hun er totalt på bærtur de aller fleste gangene hun uttaler seg i media, og svarer aldri på henvendelser fra andre bloggere «på gulvet».

   Tusen takk for din kommentar, og for at du er med på å berike bloggosfæren med svært positive fortegn!:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.