Frodige kvinner kan være veldig sexy

Kvinner som er litt frodigere enn andre, kvinner med større rumpe, større lår og større rumpe enn mange andre kan være svært sexy. Mulig du ikke er enig i det, smaken er jo som kjent forskjellig. Noen menn foretrekker heller kvinner som er frodig framfor andre. Ganske mange faktisk. 

 2547247221_ce723e923b.jpg

Hadde blogg-lesere vært delt 50% menn og 50% kvinner så ville du raskt fått dette bekreftet av de menn som bekrefter denne påstanden. Det er det ikke, ca 80% av alle som leser bloggere er jenter og kvinner.

– Kvinner som er tynne, og har en normal kroppsfasong kan selvsagt være både flotte og sexy på hver sin måte. Det er en selvfølge. De har en enklere hverdag- der de finner sine utvalgte, «outfits», skjørt, kjoler, jakker, drakter, bukser bluser og ikke minst undertøy som de måtte ønske i sin størrelser, der de velger å shoppe.

Problemet er for de som er så stor at de sliter med å finne noe de liker i sin størrelse. Heldigvis har det kommet flere og flere kjeder som tar kvinner på alvor- spesielt de som aldri kan finne noe som helst på de tradisjonsrike og litt kjedelige tekstilkjedene.

 – Selvtilliten sitter i hodet, men føler man seg vel, og ser ok ut når man ser seg selv i speilet så er det et viktig skritt på veien til å bli ny, selvsikker, sexy og flott på en gang. Du må stole først og fremst på deg selv og ha tro på at du er minst like bra som alle andre, til tross for at du veier mer, og sliter med å finne deg noe som passer.

– Dessverre så er det så alt for mange frodige og overvektige som ikke bruker dette tilbudet, enten fordi de ikke kjenner det eller fordi de ikke tør vise seg blant folk flest. Noen kan skamme seg over å vise seg- fordi de bli uglesett og pekt på av andre som ikke vet bedre, og som ikke kan oppføre seg blant andre mennesker. Det er dessverre mange slike.

carmakoma.compluss.model.mag.compinupgirlclothing.comNewlook.comYoursclothing.co.ukGreatglam.comHipsandcurves.com

– På alle disse nettstedene finnes noe for en hver sexy kvinne som er større og frodigere enn kvinner flest, du må bare tørre å ta første skritt. Første skritt er ikke å dra kortet for å handle det som måtte friste, men vise verden at du verdt det. Du er unik, du er sexy, og du er perfekt. Det må DU tro på, for da blomstrer du automatisk når tekstilene endelig er på deg.

Tør å være deg selv, tør å vise deg fram. Du er verdt det, og du er flott.

Etter manges mening så er gravide kvinner på sitt absolutt vakreste når hun strutter av kvinnelige former under sitt svangerskap.

– For alle som følger godt med på hva som skjer i mote og modellbransjen så har det vært åpenbart lenge, at Plus Size kvinner er akseptert i bransjen, og blir derfor brukt i langt større grad enn for bare få år siden. Mulig har dette en sammenheng med at noen kjente artister og andre celebriteter er frodigere og større enn mange andre kvinner.

 -Noen kvinner sliter med å få mer former enn de har, og har det motsatte problemet enn de som er store. Kropp er pop, men hva som er perfekt og ikke bør ikke være så viktig- det er hvordan du føler deg, og at du klarer å aksepterer deg selv som den du er, og er stolt av deg selv som bør være det viktigste.

De kvinner som først og fremst er fornøyd med seg selv, og klarer å være selvsikker nok til å vise sine former på en naturlig måte, vil kanskje få mer positiv oppmerksomhet enn hun kan takle, til å begynne med.

Du er perfekt, uansett!

Vargas

(Til den det måtte angå, dette er IKKE et reklame-finansiert innlegg)

4 thoughts on “Frodige kvinner kan være veldig sexy

 1. Hmm… Er nok ikke mange menn som leser denne typen blogger, men måtte nesten klikke da det alltid er morsomt når jenter kommer med sine definisjoner rundt hva vi liker, eller ikke liker for den saks skyld.

  Kan ikke snakke for andre enn meg selv, men personlig så føler jeg at denne besettelsen dere har i forhold til den rette toppen, buksa og alt det der har så og si ingenting med oss å gjøre… det er noe som handler om hvordan dere jenter ser på hverandre. Jeg elsker jenter og damer i alle former, men først og fremst handler det om å hvilket humør dere viser utad.

  En ukomfortabel og gretten Cameron Diaz vil alltid i min bok tape konkurransen mot en frodig dame med et varmt smil. En fotomodell kan sikkert være hyggelig, men litt for ofte har jeg erfart at det å alltid få oppmerksomhet uten å fortjene den ikke akkurat har ført til noe behov for å utvikle en god personlighet – passer som oftest på skjerm.

  Mulig jeg bare er rar, men det overfladiske er mindre viktig i min bok – det teller selvsagt, men tar heller 10 kilo ekstra fremfor størrelse 0 eller hva nå enn dere kaller idealet for tiden. Smil og jeg smiler tilbake, så enkelt kan det være 🙂

  1. Hei Hvetebolle

   Takk for din ærlige mening. Du er en mann som bekrefter alle påstandene i denne artikkelen, en frodig kvinne med et varmt smil, smelter nok de fleste
   menns hjerter.
   Et smil kan veie opp for mange kilo ekstra, det har du nok rett i.

   Takk for at du stakk innom og skrev en kommentar.

   Vargas

 2. Mann, blogger, og har sansen for jenter som er over gjennomsnittet. Men å skrive om det så får man høre at man «rakker ned» på slanke, at man behandler kvinner som objekter og at man liker slikt på grunn av egne komplekser. Ikke fordi at det er en naturlig preferanse som jeg ikke har valgt selv.
  Nå er det jo full krig mellom Small og Large, der den ene strl hevder den andre rakker ned på den andre, og vice versa. Huff :/

  1. Hei Scorsese86

   Du har helt rett, man skal vokte seg vel for å skrive om vekt, kvinner og slank og frodig i samme innlegg. Det er å be om bråk. Når det er sagt så har jeg skrevet
   så mange innlegg der det allikevel blir bråk om innholdet at jeg bryr meg ikke lengre. Det å skrive blogg handler om å dele sine meningen med andre, og gjerne få feedback på innholdet- slik som jeg får av deg nå .
   Noen liker de tynne, andre de midt i mellom, også er det en hel del som ønsker at damer skal ha rumpe, lår og pupper. Helst av en viss størrelse.

   Takk for at jeg nok engang får bevist at min teori stemmer med mine påstander.

   Takk for at du stakk innom, og velkommen tilbake.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.