Frodige kvinner og store rumper er populært!

Nå ser det ut til at Pluz Size kvinner er mer etterspurt i flere fora enn noen gang. Ikke i den tradisjonelle motebransjen der kvinner må sulte seg selv for å kunne bidra, men ellers i mote og kjendis-bransjen er det endelig aksept for å være stor.

Kim Kardashian er en  kjendis som forteller hvordan hun endelig setter pris på sin runde rumpe, etter at hun ble mobbet for størrelsen gjennom skoletiden. Som nybakt mor har hun endelig endret mening.

Hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sulte Ihjel eller folk som er både tynne og kortvokste?

– Jepp, jeg er jenta med den store rumpa. Jentene på skolen pleide å klype meg i rumpa og fortelle meg hvor stor den var. Det var bare på tull, men jeg prøvde allikevel å dekke den til med skoleuniformen min. Nå har jeg lært meg å sette pris på den, sier Kardashian til Daily Telegraph.

Kim Kardashian er en av verdens mest fotograferte kvinner, i all hovedsak pga sine former.

Kim Kardashian Foto: Flickr/ myjavier007

  – Mulig det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Mange menn er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det.Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena.

Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Selvsagt finnes det mye fint på nettet men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

VOGUE  ser ut til å sette fokus på store, sexy og frodige kvinner vil selvsagt også hjelpe norske unge jenter og kvinner til å forstå og akseptere at det er ok å være stor.

Det går an å være stor, flott og attraktiv i en og samme kropp. Det er jeg helt sikker på at en del kvinner ikke har trodd på.

Se godt etter VOGUE neste gang du er i butikken. Originalen er fra Italia og ser sånn ut:

– Menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere! Heldigvis er en viktig trend snudd. Nå er det aksept for store og frodige vinner i media, film og reklame, det kan bidra til en normalisering av problemet på sikt.

Plus size girls is the sexiest…

 

Vargas

8 thoughts on “Frodige kvinner og store rumper er populært!

 1. Plussize er finest? Menn vil bare ha kurver? Unnskyld meg, men jeg er nesten 1.70 og veier 47 kg. UANSETT hva jeg spiser legger jeg ikke på meg og jeg har alltid hatet min spinkle og formløse kropp. Ikke kom her og si at alle tynne er sånn med vilje og bare man spiser litt ekstra våkner man med lår og pupper neste dag. Former er genetisk. Min mor er overvektig og har ikke spesielt mye rompe og pupper for det om. Det er greit å rakke ned på de tynne som ikke kan noe for det, men å rakke ned på en overvektig en, ta tenner folk på alle plugger.

  1. Hei Tuva

   Du misforstår nok innlegget en smule. Her rakkes det ikke ned på noen, det får andre ta seg av. Vi hyller bare kvinner med former, det må være lov
   uten at de tynne og smale, som har langt flere fordeler i livet enn de som er litt større- bli grinete av den grunn.

   Synd du hater din egen kropp- det har nok litt med holdninger å gjøre kanskje. Du skulle ønske deg selv mer frodig? Da forstå jeg ditt problem.

   Uansett er samfunnet basert på at kropp skal være så perfekt som mulig, hva som er perfekt er dessverre ikke de med for mange kilo, det vil det
   aldri bli heller.

   Håper du lærer deg å akseptere din egen kropp og elske deg selv nettopp slik du er. Det bør være en målsetning.

   Takk for sin kommentar Tuva

   Vargas

 2. Jeg reagerer også litt på måten de med fine former blir hyllet på i media nå for tiden framfor de som ikke har så mye av det.. Virker som om de som er litt større skal ta igjen på de som er litt mindre fordi de ikke ble satt like mye pris på før, så i stedet for å slutte helt med mobbingen av kroppfasonger har man flyttet den over fra en type mennesker til en annen. Nå i dag er jeg selv veldig fornøyd med kroppen min, jeg er høy og smal, men med formene på de riktige stedene. Men før var jeg kun høy og smal, 172cm høy og veide 50kg ca. Og tro meg, du har ikke mange fordeler da nei! Undertøy passer kanskje, men du finner ikke en eneste dongeribukse som er tilpasset de på den størrelsen, de var enten for korte eller for breie. I tillegg vil jeg påstå at de som er «modell-tynne» heller ikke har det noe bedre med tanke på mobbing, folk baksnakker deg fordi de mener du ikke spiser nok, fortalte meg hvor stygt det var at ribbenene mine vistes gjennom huden (og nei jeg var ikke sykelig tynn og spiste som en hest), påsto at jeg hadde anoreksia og fikk ofte fortalt at jeg prøvde for hardt og måtte slutte å prøve å vise frem hvor tynn jeg var i enhver anledning (noe som så absolutt ikke stemte i og med at jeg er veldig sjenert). Så for meg blir slike artikler ganske provoserende. Selv om det selvfølgelig er bra å få de med former til å forstå at de er nydelig de også! Men tenk litt på hvordan folk tolker det når de leser denne setningen: «Mange menn er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det.» De som er formfulle vil jo selvsagt få mer selvtillit av det, men så har du de som ikke er det, de kan fort komme til å tolke setningen slik «Mange menn er av oppfatning av at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Og fordi jeg ikke har det blir jeg for mange ikke sett på som en ekte, vakker dame».

  1. Hei Ida

   Poenget med dette innlegget er for å få fram de frodige kvinners selvtillit. De som er flotte på alle måter, men som aldri tør å
   pynte seg eller være sosiale fordi de er redd for å få stygge blikk fra andre. De som er litt større enn alle andre sliter ofte med dårlig selvtillit,
   selvsagt kan andre ha det pga kroppen sin også. Slike som deg som er for tynne.

   Dette innlegget er ment for de frodige som fortjener et spark bak for å komme seg ut av sofaen, og komme seg ut blant folk, være stolt av seg selv.

   Du som er tynn har sikkert lyst til være litt større, men du har på langt nær de samme utfordringene som de som er overvektig.

   Setninger som: «Mange menn er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det.» er helt korrekt, dessverre ser det ut til at mange kvinner er klar over det.

   Takk for din kommentar

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.