Det er ikke så rart at hjemmesitterne gang etter gang er det største «partiet» i Norge, når man ser hvilke politikere man kan velge blant, og hvilke som styrer det som er viktigst i Norge. Politikerforakten er til å ta og føle på. Sist valg var det 76% oppslutning blant alle potensielle velgere. 

Med noen få unntak er dette den laveste oppslutningen siden 1927.

Valgdeltagelsen vil med all sannsynlighet synke til rekordlave tall så lenge det finnes så mange upålitelige politikere som ikke gjør en skikkelig jobb som folkevalgt.

– Den sittende regjering har som kjent mange et svin på skogen, der flere folkevalgte er dømt for brudd på lovverket, et lovverk politikerne selv har vært med på å lage, og selvsagt skal håndheve i sin gjøren og laden.

FRP må være det «sorte får» i den politiske familie der det florer av upålitelige løgnere som ikke har har gjort noe annet enn å forsøke å sverte andre partier og deres politikere gjennom flere tiår.

Hvordan kan velgerne ha tillit til Per Sandberg (mer full enn edru, best kjent som sinna-Per), Bjørn Hokksrud (sex-kjøp) og den største klovnene av dem alle, Christian Tybring-Gjedde. Han må være mer en byrde enn en seriøs politiker for FRP, han gjenspeiler gjerne hva FRP står for sentralt, og er ikke redd for å innrømme at han er rasist, blant annet.

Tybring-Gjedde skal fra stortingets talerstol ha påstått via egenproduserte plakater at Arbeiderpartiet «kjøper stemmer» og at FRP kan garantere skattelette og og med FRP- politikk vil det ikke bli noen nullskatteytere. En lovnad han selvsagt på ingen måte kan holde.

Løgn fra A til Å fra Tybring-Gjedde som er i ferd med å bli en parodi på seg selv.

En så amatørmessig, barnslig og svært lite troverdig politiker at man kan bli flau på Siv Jensen og FRPs vegne. Her er det lett å begynne å eliminere partier før stortingsvalget 2013.

Dette alene er med på å skape en politikerforakt, og presse velgerne bort og vekk i fra valgurnene.

– Flere av FRPs mest sentrale politikere innrømmer at partiet er blitt for utydelige og ikke snakker rett ut til velgerne. Et meget dårlig poeng å gå til valg på, og en innrømmelse som burde ha kommet allerede da Carl Ivar Hagen styrte FRP. Det var ikke det spor bedre den gang.

Dette er i følge VG.no en intern SMS som gikk til alle 48 personer som jobber i FRPs kommunikasjons-avdeling, etter at det var kjent at misnøye innad i partiet var lekket til media.

«Til gruppa: Enkelte medier ringer rundt og forsøker å skape splid etter TV-intervjuet med Sandberg. . Medie-henvendelser vedr saken kan rettes til partilederen for kommentarer.»

Mao, det Siv Jensen som skal uttale seg til media, ingen andre. Hva sier det om Fremskrittspartiet?

– Jo, det betyr at den øverste ledelse ikke stoler på egne partifeller, de stoler ikke på at de rette personene sier de rette tingene til riktig tid, dermed prøver Siv Jensen og hennes innerste stab å kneble sine egne. Dette  et desperat forsøk på å ikke kaste mer bensin på et allerede kjempedigert bål.

– Alle som er i posisjon til å levere en stemmeseddel i september bør styre så langt unna FRP som mulig. Partiprogrammet er en ting, det forholder de seg ikke til uansett, men se heller på de menneskene som sitter i sentralledelsen, og som er så desperate etter makt at de lett valser over sine egne.

Heldigvis er de fleste så oppgående at de gjennomskuer Siv Jensen og hennes bande, de bør aldri få makt, gjør de det, vil det raskt gå rett til helvete med deg, meg og resten av velferdsstaten som vi kjenner den i dag.

Heldigvis kommer aldri FRP alene til makten, men med et samarbeide med andre partier kan det bli ille nok. Styr unna kjeltringene og stem heller på et parti med kloke verdier, som har med menneskelige punkter som ser muligheter for Norge og befolkningen, på deres premisser.

Politikere skal jobbe for folket, ikke på tross av folket. Det er et minimumskrav at stortingspolitikere overholder lovverket og at de går foran som lovlydige borgere. Hva FRP-politikere har bedrevet de 20 siste årene er skremmende lesning.

Heldigvis har de ikke sittet i regjering, du kan være med på å bestemme at disse menneskene aldri kommer til makten i framtiden heller.

Bruk stemmeretten din, men ikke kast den bort på politikere som ikke vil det beste for deg, din familie og kongeriket Norge.

Styr unna FRP!

 

Vargas

Tags: feilslått, Frp, politikk

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bør fete mennesker måtte betale fly-skatt?

Eller må svært overvektige måtte betale en ekstra avgift på tog og buss? Drivstoff er kostbart og blir enda dyrere...

Naking- mange vil vise seg og flere vil se deg naken

"Naking" ser ut til å ta helt av her til lands. Nå florerer det tusenvis av bilder med halvnakne og...

Lukk