Game of Thrones sesong 4- eventyret fortsetter…

For alle «Game of Thrones» fans, sesong 4 er her. Intrigene, brutaliteten, kjærligheten, sviket fortsetter og kampen om jerntronen er hardere enn noen gang. 

For de som ikke vet hva det er snakk om så kan man kort forklare at «Game of Thrones» er en eventyr/ fiction serie laget av amerikanske HBO. Denne serien har gått sin seiersgang over de fleste land i verden, og er den mest populære TV-serie vist noen gang.

Den er også den serie som er flest ganger lastet ned ulovlig på diverse streaming-nettsted verden over. «Game of Thornes» handler om det vi alle er opptatt av. Kjærlighet, krig og fred og sånt, bare at denne serien går svært grundig til verks. Her er ingen liv spesielt mye verdt, enten man er adlet eller ikke.

Tre viktige roller er allerede bekreftet til sesong 4. Det gjelder Magnar of Thenn, en av de beste krigerne hos villfolket utenfor muren. Ifølge «Wetpaint» er det bekreftet at denne karakteren vil dukke opp, men ingen vet nøyaktig hvilken rolle han vil spille.

Familien «Lannister» (de onde) mot heltene og «Stark» familien( oftest de gode) kriger mot hverandre, akkurat slik det kunne ha vært om den fiktive verden «Westeros & Essos» eksisterte i vår verden for mange hundre år siden.

En eventyrlig godt produsert serie som har fått de aller beste omtaler. Du må like generen der f.eks drager er en naturlig del av handlingen, samtidig som horene er en like viktig brikke i det store spillet. Barn er også en sentral faktor i denne serien, det gjør det bare enda mer «ekte».


Det gode mot det onde, helter, skurker og gale konger er ingrediensene samt higen etter makt, land og seier er den røde tråden.

Norske Kristoffer Hivju var med i sesong tre. Mange internasjonale medier bekrefter at det skal lages syv sesonger i alt av tidenes mest populære TV-serie.

Alle som elsker Game of Thrones har sin egen favoritt i serien. For noen kan det være dvergen som drar i trådene og som vinner de viktigste kampene, til tross for å bli motarbeidet av sin nærmeste familie.

Snart kommer sesong 3 på en TV-kanal du har, med trygg visshet om at sesong 4 er allerede klar.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.