Game of Thrones sesong III endelig på NRK

For deg som er vant til Ringenes Herre og den kvalitets film Kong Harald nevnte i sin nyttårstale, er du selvsagt kjent med eventyrlige Game of Thrones i samme genre. Allerede 4. januar starter sesong tre på NRK3.

Serien som er svært populær i USA er basert på George R.R Martins bøker om maktkamp og blodhevn. Konger, dronninger, helter, drittsekker, barn, drager, ulver, hekser, dverger, svikere og horer.

Game of Throne, sannsynligvis den beste serie laget for TV noen gang. Ingen andre serier har hatt samme suksess. Heldigvis har NRK en avtale med produsentselskapet HBO, slik at vi får oppfølgerne så snart de er ferdig for visning.

Vi kjenner historien. Det gode mot det onde, kjærlighet, hat, mann mot mann, familie mor familie, konge mot fiende, dyr i samspill med mennesket,akkurat som i eventyret.

Her er ulvene tamme og på de godes side. 

Resyme:

«(Game of Thrones) Amerikansk fantasyserie. Fem konger kjemper om en trone. (The North Remembers.) Tyrion har kommet for å redde tronen til Joffrey fra gamle og nye trusler. Daenerys leter etter allierte og vann i Red Waste. John Snow og Night’s Watch må takle villmarken utenfor murene. Medvirkende:Lena Headey, Peter Dinklage, Michelle Fairley».

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ox3LfrKc01g[/youtube]

– De to første episodene av sesong to har ikke bare vunnet TV-seernes hjerter. Amerikanske anmeldere har vært svært begeistret for serien, som for tiden har 88 av 100 poeng på anmelderstedet Metacritic .

Sesong tre vil by på død av fler helter, nye personligheter kommer til, akkurat som i de fleste TV-serier. Som de fleste vet, vi de gode ha en hel del med meste å gjøre.

Eventyr sjangeren har ved fler tilfeller sitt eget språk. Ringenes Herre har «Alvisk», i Game of Thrones er det noen som snakker, i følge forfatteren i bøkene «Song of Ice and Fire»- som har blitt til TV-serien Game of Thrones et blandet språk du ikke forstår.

David J. Peterson, lagde språket på oppdrag av HBO og det inneholder mange forskjellige nasjonaliteter. Blant annet kan du høre en miks i mellom  russisk, tyrkisk, estonsk, swahili og inuittspråket inuktitut,

For den største fan-gruppen kan man lære opp til 3.600 ord i den fortsettende seire i følge som for eksemplet Lekh Dothraki, som har stor betydning i denne diamanten av en TV-serie.

Dropp de fleste TV-serier og følg Game of Thrones. Det gjør resten av verden.

Vargas

4 thoughts on “Game of Thrones sesong III endelig på NRK

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.