Ingen spillere har vært bedre denne sesongen enn Gareth Bale. Han var også veldig god i fjorårs sesongen, men i år har han vært «outstanding» og fantastisk på en gang. 

Når spillere i England og i Premier League viser seg fram på den måten som Tottenham spilleren har gjort over så lang tid, vil det automatisk trekke interesse fra andre store internasjonale klubber.

Nå er det José Mourinhos Real Madrid som er ut til å planlegge et bud på tett opp til en milliard kroner. Du leste riktig. Ryktene går fra den spanske hovedstaden at budet vil ligge på 950.000 kroner.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l0fW3l5aszU[/youtube]

Bale selv skal få en årslønn på 85 millioner kroner pr år over en fem års kontrakt. I avtalen ligger det altså i bunnen en en overgangssum på ca 510 millioner kroner. Tottenham har neppe råd til å la være å cashe inn så mye penger på en enkelt spiller, enda han er lagets juvel.

Waliseren er svært hjemmekjær, han trives godt i Tottenham og i London. Det er kort vei hjem til hans mor i Wales, dit han reiser så ofte han kan. Bale er en jordnær og stille gutt som ikke bryr seg så mye om penger, flotte biler og det «jet set» livet flere av de britiske stjernene lever.

– Han kan allikevel være fristet over å kunne få spille blant de beste i den spanske ligaen og i Champions League, enda hans Tottenham også ligger an til å kunne få spille på øverste nivå i klubbsammenheng neste sesong.

Om gigantavtalen blir gjennomført er det tidenes størst fra ball-øya. 10. juni 2009 var den forrige avtalen den største, da nettopp Real Madrid hentet Cristiano Ronaldo (28) for 832 millioner kroner.

At mennesker har sin pris som fotballspiller er vi vant til, men med slike priser som tett opp mot en milliard kroner, er det med på å ødelegge for fotballen verden over – langt mer enn det gagner den.

Gareth Bale er en fantastisk fotballspiller, men kan umulig være verdt den summen det spanske storlaget skal være villig til å betale.

– Om ryktene fortsetter å svirre så er sjansen stor for det blir en handel mellom Tottenham og Real Madrid i løpet av sommeren, om ikke Chelsea, Bayern München eller Manchester City kommer med et forbedret bud.

Alle de tre nevnte storlagene skal ha visst interesse fra den meget gode waliseren. At den internasjonale fotballen er hetere enn noen gang er vel tidenes understatement.

Vargas

Tags: Gareth Bale, Real Madrid, Tottenham

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Se det siste intervjuet før bruddet mellom Tone og Aksel

Hva skjedde egentlig i Sverige? Tone og Aksel ser tilsynelatende lykkelige ut sammen på Tones promo-fest for sin egen kolleksjon...

Slagerfestivalen et fullstendig kaos- her er Sveriges bidrag

Sverige skal som kjent arrangere årets "European Song Contest" eller Melodi Grand Prix som mange liker å kalle det i...

Lukk