Gareth Bale fortsatt høyaktuell for Real Madrid

Spanske og engelske aviser av det mer troverdige slaget skriver nå at det er kommet til enighet mellom Real Madrid og Tottenham. Hvilket gjør 24 åringen til verdens dyreste spiller gjennom alle tider. Svimlende £93 millioner. 

– Tottenham vil etter manges mening bli styrket av salget fordi de har kjøpt spillere som ikke ligger langt tilbake for hva Bale kan prestere. Spissen Willian kommer fra russiske Anzhi Makhachkala og midtbanespilleren Erik Lamela som kommer fra Roma. Dette er spillere som vil gå rett inn på laget til Villas- Boas.

Mer enn 800 millioner kroner for en spiller er hva markedet krever at Bale skal koste. Alle sier at summene for enkelte spillere er fullstendig galskap, men så lenge det finnes et marked der enkelte klubber er villig til å betale «Silly money» så blir det slike summer.

Det er jo ikke Gareth Bale sin skyld.

Fredag 23. august skriver engelskmannen under for den spanske giganten. Så selger Real Madrid 1 million drakter Med «Bale» på ryggen så er mye av den sinnssyke summen tjent inn igjen og slik går «no dagan.»

2.september stenger overgangsvinduet, da har enda flere lag kjøpt og solgt, enda flere spillere byttet beite og fått ny arbeidsgiver til elleville summer. Det er markedet som råder. De fleste klubber har ikke penger til lønninger, andre klubber kan bruke millioner av kroner på spillere de signerer usett.

Nicolas Anelka er dritt lei alt som heter fotball og har pakket bagen og forlatt West brom etter bare noen timer ut i den nye sesongen. Noen liker å se navnet sitt i overskriftene om ikke fotballen fungerer. Arrogante franskmenn fornekter seg aldri.

Gareth Bale er spådd en strålende karrière, men om den for alltid er på spansk jord bør vel diskuteres.

 

Vargas

 

Foto: additional Knowledge

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.