Det som må være viktigere enn noe annet for generasjon Sex må være jakten på penger. De fleste i denne generasjonen er stort sett blakke til en hver tid, og bruker mye tid på å skaffe seg penger. Vet de om en som er rik og villig til å dele, så gir de han det han vil ha for nok penger.  

– Norske jenter fra 12 til 20 er generasjon Sex. De begynner tidlig å forstå begrepet, og vet å utnytte både gutter og menn for egen gevinst. Jentene er kyniske, de gjør nesten alt for penger, men det som er nesten like viktig er å se bedre ut enn «bitchen» som tror hun er noe i klassen eller på jobben. Samt å få flest poeng på Deiligst.no

Facebook og egen blogg er selvsagt av betydningen når det kommer til å ha mange gode venner, men venner er ikke viktigst. Suksess, nok pikk, gode komplimenter, diger garderobe med siste skrik og som sagt nok penger er viktigere.

Den som konstant jakter etter lykke blir ulykkelig av den evige jakten. Senk kravene og vær glad for det du har, ikke hva du kan få.

– Generasjon Sex ble først kjent med nettstedet «Nettby» som ble nedlagt pga Facebook. Nå er det Twitter som gjelder, og å legge ut pikante bilder av seg selv med minimalt med tekstiler på nettstedet Deiligst.no

– Jenter i tenårene og opp til de er 20 år er langt mer kyniske i sin oppførsel og være måte enn gutter. Utelukkende for å oppnå egen gevinst. De er på mange måter store egoister som tar seg selv svært høytidig og tåler ikke å bli motsagt, få kritikk eller motgang av noe slag. Da raser «fantasiverdenen» sammen som et korthus.

Dock.jpg

– På godt norsk heter det «Gold diggers.» Jenter som leter etter gutter eller menn med suksess, mye penger og status. De går over lik for å bli kjent, for å få leve det luksuslivet de ser på TV, eller kunne slippe å gjøre noe som helst. Bare ha penger nok til shoppe så ofte som mulig.

Spør man jenter om hva de vil bli så svarer dessverre alt for mange at de ønsker å bli kjent eller å bli kjendis. Det er litt skremmende. Her må selvsagt foreldre ta sin håpefulle fatt og forklare at verden faktisk ikke er en rosa sky.

Kjøp boken «Generasjon Sex» av Hannah Helseth:

De vil heller bli tatt på rumpa enn å bli oversett. De legger seg halvnakne ut på deiligst.no. Hannah Helseth har skrevet boken om Generasjon sex.

Anbefales!

– Generasjon Sex blir kalt nettopp det fordi det meste handler om sex for jenter i tenårene og fram til de er passert ca 20 år. Å få «kred» er også veldig viktig. Samt det å få oppmerksomhet, hvilken oppmerksomhet er mindre viktig. Det er derfor så mange melder seg på diverse reality serier på TV.

For mange jenter er det faktisk minst like viktig å se bra ut for å utkonkurrere andre jenter, som å pynte seg for typen sin. Noen jenter kaster vennskap på båten for å mele sin egen kake.

Om få år er det like mange jenter som velger en annen kvinne som sin partner- fordi gutter og menn ikke har det samme store egoet som kvinner og blir dermed overflødig.

Mange jenter blogger om sine liv og skriver løgn på løgn for å framstå som vellykket og suksessrik. Mens virkeligheten tar dem igjen når de logger av og går til køys.

Før eller siden vil de møte verden som den egentlig er, det vil bli en overraskelse for mange.

Vargas

Tags: penger, utseende

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bieber ikke til Skien- men i fengsel for å spytte på naboen

Telemarkavisa prøvde å narre "belibers" gjennom en dårlig aprilspøk der de påstod at tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen hadde fått...

Lavkarbo er ut- frodige kropper er in – spis deg sunn!

Når utstillingsdukkene til Åhlens i Sverige får de fleste overskriftene i media i både Norge og Sverige så må kropp...

Lukk