Gjesteblogger- Om du har en blogg du er stolt av?

Er du mann og stolt av egen blogg, oppfordres du til å legge igjen en link til et av dine beste innlegg i kommentarfeltet, eller på mail: vargas12.com@gmail.com

 

– Det å dele blogginnlegg med hverandre, har en meget god effekt på din egen blogg, om du gjør det riktig. Alle som skriver ønsker å bli lest av så mange som mulig, for å få ut det budskap man har produsert med egne ord.

Har du ingenting å skrive om, så bør du heller la være.

Et godt eksempel på gode gjesteinnlegg kan du lese på bloggen til Stinena.blogg.no, som nylig skrev et gjesteinnlegg for oss, og vi for henne. Et eksempel du kan dra nytte av med din blogg.

Husk å alltid legge ved link til den bloggen som du skriver for, ellers er gjesteblogg aktiviteten uten større nytte for noen, da blir det bare kopi av tekst, det er lite lønnsomt for alle parter.

-Kvinner og menn, liten og stor, ung eller gammel. DU kan sende ditt innlegg til oss så blir det etter all sannsynlighet publisert her, på vargas12.com, i skrivende stund nr 81 på Blogglisten.no, uten at det er så mye å skryte av. Det alene vil allikevel gi deg en hel del gratis trafikk.

– Skriver du om kjendiser, TV, film, kjærlighet, samfunn, fotball eller sex, så er du i listen over de kategorier vi skriver om på denne bloggen. Det betyr ikke at du må sende innlegg som er i samme kategori, men det kan være en fordel.

Vi skriver for våre lesere, men ønsker å ta med deg, din blogg og dine lesere på reisen. Vi kan garantere flere lesere til din blogg.

Send i vei da vel! Har du spørsmål så er det bare en ting å gjøre, spør i vei!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.