Grand Prix favoritt allerede- Sexy Margaret Berger

«I Feed You My Love» kan lett bli Norges bidrag når «slagerfestivalen» går av live til mer enn 100 forskjellige nasjoner i fra Malmø i mai. Svensk-marrokanske Loreen (29) vant  som kjent i Eurovisjon Song Contest 2012 med låta  «Euphoria».

– Mye tyder på at det er flotte og «nye» Margaret Berger som er favoritt til å representere Norge i Malmø. For Sverige er det allerede klart at Tone Damli og Eric Saade skal delta i del-finalene for Sverige. Eric er Tones meget gode venn som er med i suksess musikkvideoen «Imagine».

Visste du at det var den svenske låtskriveren Peter Boström som stod bak både Norges «Stay» og Sveriges bidrag i fjor? Selvsagt visste du det.

Margaret Bergers Grand Prix bidrag er allerede  klar for finalen i Oslo Spectrum sammen med Annsofi og «Fjellfolk». Den norske finalen går 9. februar. Den internasjonale finalen går i Malmø i Sverige 18. mai.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GA1WXLAT8jA[/youtube]

Margaret Berger er nok for de flest best kjent fra IDOL 2004. Nå er det ni år siden trønderjenta stod på finalescenen i Oslo Spektrum sammen med Stavanger-gutten Kjartan Salvesen. Nå har den unge jenta blitt en flott voksen dame. Såpass voksen at hun kan takle media-presset.

Hennes Grand Prix bidrag har fått meget god omtale i de fleste fora. Om det holder til seier i spektrum er ennå for tidlig å si.

«Feed You My Love» er skrevet av svenske Karin Park og produsentduoen Machopsycho. Berger fikk høre låta i fjor høst, med Parks vokal, og både produsentene og NRK ønsket at Berger skulle delta med låten i MGP.

Kanskje blir det det en duell mellom to tidligere IDOL yndlinger fra Norge som sloss om seieren i verdens mest omtalte sangkonkurranse.

Tone Damli for Sverige og Margaret Berger for Norge, det er vel ikke tvil om hva du ville du ville ha stemt på i så fall?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.