Gruppesex og partnerbytte- på tide med litt forandring i livet?

Om du går i gifte-tanker og har en drøm om å leve resten av livet med din utkårede kjæreste, den du endelig har funnet etter år med leting så vil du bli skuffet. Ikke det at dere kan være sammen til evig tid.

Det er nok fullt mulig, men at dere skal kun ha sex med hverandre gjennom et langt liv, det er lettere sagt enn gjort.

For å være helt ærlig, for det skal man jo være – så handler det kun om sex, og det er slett ingen big deal. Jeg er helt i mot utroskap i den grad at man går bak ryggen til sin partner og gjør alt som skal til for å holde det skjult. Det er feigt og dårlig gjort.

«Sjansen er stor for at sex mellom mennesker er en hit som er kommet for å bli. Hvis sex er så naturlig, hvorfor er det da så mange bøker som forklarer hvordan det skal gjøres?

Stå for dine handlinger og være ærlig.

– Man skal også være så ærlig å si det rett ut til sin partner, hør her min due, jeg har lyst at vi skal prøve ut partnerbytte, gruppesex, og helst sex med samme kjønn. Man skal kanskje pakke det litt inn så ikke partneren får grillkoteletten på tvers i halsen og dør sakte, men sikkert pga surstoffmangel. Man må lufte det, spørre litt, fisle litt og fortelle om fantasier du har hatt og spørre forsiktig om dette noe som kunne være aktuelt å prøve ut i live.

– Partnerbytte, gruppesex og sex med samme kjønn er ikke vanlig, og det er de færreste som har erfaring fra slike aktiviteter. Det betyr ikke at man ikke har fantasier, tanker og ønske om å prøve det ut på ordentlig. Sjalusi er hovedårsaken til at man ikke bringer det opp som tema. Et annet viktig poeng er snakken, skammen som kommer om man blir oppdaget, satt til veggs av venner, familie og naboer. Hva kommer folk til å si om de får vite?

Har du enda ikke lært deg at ingen har noe med hva du gjør med ditt liv, så lenge det ikke går ut over andre? Om naboen får vite at du har sex med flere enn en person på en gang, blir vedkommende mer nysgjerrig på deg, enn å se ned på deg som menneske. Ihvertfall de fleste naboer.

Faktum er at det er både naboer, familie og venner som har akkurat de samme «lystene» og tankene rundt samme team, bare at noen av disse har faktisk tatt skrittet fullt ut og gjort noe med det.

– Ved å gjøre fantasi til virkelighet gjennom å ta med din partner på eventyr som passer for begge, vil forholdet vare lengre enn for alle de går gjennom livet og er sjalu, men allikevel higer etter å bli tatt etter alle kunstens regler i alle hull, og som gjerne har sex med samme kjønn, bak sin partners rygg.

– Ingen eier den andre i noen forhold. Det handler om respekt, tillit og kjærlighet. For noen, ikke mange, men de finnes. Er det gleden av å se sin partner sammen med en annen i aksjon, og gjerne så det andre får lov til å delta etterhvert. Det er det som kalles partnerbytte, der man kan være flere par som har sex med hverandre i samme rom.

Om man er singel eller i forhold, sex er viktig for alle, det er helt opp til deg å gjøre det beste ut av det om du er singel eller i forhold.

Er det egentlig ikke på tide med litt forandring i livet nå?

 

Vargas

2 thoughts on “Gruppesex og partnerbytte- på tide med litt forandring i livet?

 1. Veldig spennende tema du tar opp, kan ikke annet enn å anbefale dette. Vi var veldig klare på det i vårt forhold at vi begge hadde lyst til å prøve partnerbytte men det må skje på en måte som begge er enige om slik at det ikke skaper problemer i forholdet i ettertid. Det må settes klare grenser, og helst ikke med noen i vår «vanlige» omgangskrets. Brukte kontakttjenesten http://www.partnerbytte.net og det har vært en trygg måte for oss å treffe andre for partnerbytter, gjerne på en annen kant av landet.

  1. Hei Camasa

   Så bra du og din partner lykkes med partnerbytte. Du er inne på noe vesentlig, det er viktig for begge å være enig i forkant.

   Partnerbytte er nok for de viderekommende og ikke noe man bør begynne med i et tidlig forhold.

   Hyggelig du likte innlegget, takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.