Har du billett til Justin Bieber konsertene i Norge? Les dette!

«AtomicSoul» som er hovedarrangør til de tre konsertene 16. 17 og 18. april, ønsker at du som allerede har billett(er) til disse konsertene deltar i en spørreundersøkelse, den kan gi deg muligheten til å møte Justin Bieber før en av konsertene.

HER er spørreskjema fra «AtomicSoul.»

– Som du som en ekte «Belieber» sikkert allerede vet, så vil Justin Bieber komme til Norge med et show som aldri ført er vist noen gang på norsk jord. For mange vil det bli en sterk opplevelse man vil huske resten av livet.

Her er mer info fra arrangøren:

» Vi gleder oss veldig til konsertene med Justin Bieber, og håper du gjør det samme!

Vårt mål er å gjøre konsertopplevelsen din så bra som overhodet mulig og for å gjøre det trenger vi din hjelp! Vi har utviklet en spørreundersøkelse som vi ønsker at du skal delta i.

Justin Bieber kommer til Norge i april Foto: AtomicSoul.no

Det er kun noen få spørsmål og de som deltar i denne undersøkelsen vil være med i trekningen av en Meet & Greet, og muligheten til å møte Justin Beiber før konserten. Man kan svare en gang for hver billett som er kjøpt, og det vil bli sjekket legitimasjon ved fremmøte.»

» NB! Denne undersøkelsen er laget for å kartlegge en del praktisk rundt konsertene og hva slags forventninger dere har. Det understrekes at dette ikke reflekterer hva som faktisk kommer til å være av tilbud. Nærmere informasjon om arrangementet vil offentliggjøres senere, og vil vil blandt annet bruke informasjonen vi får gjennom denne spørreundersøkelsen til å utarbeide de siste justeringene.

Tusen takk for at du tar deg tid til å svar på denne, det hjelper oss veldig.»
Har du spørsmål som omhandler konsertene så kan du spørre i kommentarfeltet, eller ta direkte kontakt med arrangøren.
Kilde: AtomicSoul.no
Vargas

 

2 thoughts on “Har du billett til Justin Bieber konsertene i Norge? Les dette!

 1. Ha ha, jeg har faktisk billetter til konserten, hele 4 stk! Men det er ikke fordi jeg selv digger Justin Bieber. Datteren min på 16 er helfrelst og jeg vil være der når dette skal skje. Synes det er en trygghet at jeg selv kan kjøre til og fra. Dessuten tror jeg dette er en opplevelse som er STOR og jeg vil være med på denne oplevelsen for å se hva dette egentlig dreier seg om. Norge har neppe sett maken. Litt redd for å bli «trampet ned av fjortiser», men det får stå sin prøve. Ellers har jeg sikret datteren min sitteplass på beste felt 🙂 Jeg tar med søsteren min som «støtte» for meg selv så jeg slipper å stå lene på gulvet som en idiot og den siste billetten går til ei venninne av datter. Gleder meg jeg!

  1. Hei Bubble!

   Jeg er helt sikker på at du får en stor opplevelse, og du skal ikke se bort i fra at det er fler foreldre som har tenkt akkurat som deg.
   Det blir garantert et fantastisk show til stor glede for unge og de litt eldre:)

   God fornøyelse!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.